Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ bestelt dramaserie Stags over fout gelopen vrijgezellenfeest

Paramount+ bestelt dramaserie Stags over fout gelopen vrijgezellenfeest

Paramount+ is een samenwerking aangegaan met Sex Education-producent Eleven om een serie te maken over een vrijgezellenfeest dat eindigt met de feestvierders in de gevangenis.
Het filmen is begonnen voor de originele Britse serie Stags en de hoofdrollen worden vertolkt door Nico Mirallegro (Spy/Master), Charlie Cooper (This Country) en Asim Chaudhry (People Just Do Nothing).

Andere leden van de ensemblecast zijn Corin Silva (SAS: Rogue Heroes), Sophie Lenglinger, Paul Forman (Emily in Paris), Jojo Macari (The Irregulars), Cavan Clerkin (The Last Kingdom), Paulina Galvez (The Purge) en Oscar Foronda (Gåsmamman).

14380 Stags cast

Hier is de logline: "De zesdelige serie volgt aanstaande bruidegom Stu (Mirallegro) en zijn vrienden op zijn vrijgezellenfeest in Zuid-Amerika. Wat bedoeld was als een week vol drank, losbandigheid en plezier neemt een donkere wending. In plaats van aan boord te gaan van een vlucht terug naar het Verenigd Koninkrijk, worden de vrijgezellen naar een wetteloos gevangeniseiland gestuurd dat wordt gerund door een strijdende broer en zus.

Al snel wordt duidelijk dat de mannen een kant moeten kiezen om enige kans te maken om te overleven. Vriendschappen worden op de proef gesteld en levenslange loyaliteit wordt opgeofferd als Stu en zijn maten zich beginnen af te vragen wie er levend thuis zal komen."

BAFTA-winnaar David Kerr (Man vs Bee) is de hoofdregisseur, terwijl Daniel Cullen (Breeders, Bad Sisters) de bedenker en co-uitvoerende producent van de serie is.

De uitvoerende producenten zijn Carissa Hope Lynch, Joel Wilson, Olivia Trench en Jamie Campbell. Kerr is ook uitvoerend producent voor de serie en Farah Abushwesha is producent. Sony Pictures Television zal de serie internationaal distribueren.

Sebastian Cardwell, UK Deputy Chief Content Officer voor Paramount, heeft de serie groen licht gegeven.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten