Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Amy Adams gaat hoofdrol spelen in juridische thrillerserie The Holdout

Amy Adams gaat hoofdrol spelen in juridische thrillerserie The Holdout

Amy Adams, zesvoudig Oscar-genomineerde, is verbonden aan The Holdout, een juridisch thrillerdrama geschreven door Oscar-winnaar Graham Moore (The Imitation Game) op basis van zijn gelijknamige roman.
The Holdout is een juridisch drama annex moordonderzoek in de trant van The Night Of met een mysterie in twee tijdlijnen. Het speelt zich af in Los Angeles en volgt een vrouw (Adams) die meerdere rollen speelt: jurylid, advocaat, onderzoeker en verdachte.

Het gelimiteerde serieproject van Adams' Bond Group Entertainment, Yellowjackets-uitvoerend producent Drew Comins' Creative Engine Entertainment en Fifth Season is onlangs op de markt gekomen en heeft meerdere aanbiedingen aangetrokken, zo hebben bronnen vernomen.



Adams (foto), Stacy O'Neil en Kate Clifford produceren via Bond Group Entertainment, naast Comins via zijn Creative Engine Entertainment. Fifth Season is de studio.

Tien jaar nadat Maya Seale het tij deed keren in een enorm controversieel vonnis, wordt een medejurylid dood aangetroffen in haar hotelkamer. Nu moet ze haar eigen onschuld bewijzen - door een zaak tot op de bodem uit te zoeken die nog lang niet gesloten is. Terwijl het hedendaagse moordonderzoek zich verweeft met het verhaal van wat er echt is gebeurd tijdens hun beraadslaging, verteld door elk van de juryleden op zijn beurt, dreigen de geheimen die ze allemaal hebben verzwegen naar buiten te komen - met drastische gevolgen voor alle betrokkenen.

Adams was de hoofdrolspeelster en uitvoerend producent van de gelimiteerde HBO-serie Sharp Objects. Het leverde haar twee Emmy-nominaties op in 2019, voor Outstanding Limited Series en Outstanding Lead Actress in a Limited Series or Movie.

De actrice, wiens meest recente Oscarnominatie in 2019 was voor Vice, speelde in en produceerde het Enchanted-vervolg Disenchanted. Daarna speelde ze in Nightbitch voor Searchlight, dat ze ook produceerde via Bond Group Entertainment.

Het bedrijf is momenteel in ontwikkeling voor de gelimiteerde serie Kings of America voor Netflix, evenals de televisieseries Willa of the Wood, Finding the Mother Tree en Outlawed.

Moore's script voor The Imitation Game stond in 2011 bovenaan de Black List en de verfilming leverde hem in 2014 de Oscar voor Best Adapted Screenplay op. Vorig jaar maakte Moore zijn regiedebuut met de psychologische misdaadthriller The Outfit, die hij ook schreef.

Comins is uitvoerend producent van Showtime's Yellowjackets, dat bezig is aan zijn derde seizoen. Het tweede seizoen van de serie is genomineerd voor drie Emmy's, waaronder Outstanding Drama Series, en een Golden Globe-nominatie voor Christina Ricci.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten