Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe acteurs gecast voor Prime Video-serie Motorheads

Nieuwe acteurs gecast voor Prime Video-serie Motorheads

De nieuwe Prime Video-serie Motorheads, met Ryan Phillippe in de hoofdrol heeft vier nieuwe acteurs toegevoegd aan de serie.
Motorheads gaat over eerste liefde, eerste liefdesverdriet en het omdraaien van de sleutel van je allereerste auto. De serie speelt zich af in een ooit bloeiend stadje in de roestgordel dat nu op zoek is naar een sprankje hoop. Het is het verhaal vol adrenaline van een groep buitenstaanders die een onwaarschijnlijke vriendschap vormen door hun gezamenlijke liefde voor auto's. Terwijl sommige personages zich door de hiërarchie en regels van de middelbare school worstelen, racen anderen vanuit een duister verleden.

14504 Cast Motorheads

Drake Rodger, Johnna Dias-Watson, Josh Macqueen en Mia Healey (van links naar rechts) zijn terugkerende gastacteurs in de Prime Video-serie Motorheads van schrijver/showrunner John A. Norris.

Rodger (The Winchesters) is gecast als Ray, de charismatische broer van Curtis (Uriah Shelton) die een goede kerel lijkt, maar niet bang is om aan de verkeerde kant van de wet te staan. Hij heeft een enge kant die je niet vaak ziet, maar als hij er is, is hij ijzingwekkend.

Dias-Watson (Wednesday) is gecast als Kiara, de dochter van de burgemeester van de stad die verscheurd is tussen de populaire menigte en haar nieuwe vrienden. Macqueen (Surviving Summer) is gecast als Harris, de bevoorrechte, populaire alfa-leider van de middelbare school wiens machtige familie de meeste bedrijven in Ironwood bezit. Hij is de geduchte kampioen van de plaatselijke straatraces.

Healey (The Wilds) is gecast als Alicia, de dochter van een oprichter van een technologiebedrijf die verstrikt raakt in de verschuivende dynamiek van de oude stad en de allure van het nieuwe.

Eerder werd onthuld dat Uriah Shelton (The Glades, Looking For Alaska) in de serie is opgenomen als vaste kracht tegenover Ryan Phillippe (Shooter (2016)), Nathalie Kelley (Dynasty (2017)), Michael Cimino (Love, Victor) en Melissa Collazo (One of Us Is Lying).

Norris produceert samen met Jason Seagraves, Jake Fuller namens Jax Media, Dana Brunetti en Keegan Rosenberger. Ruben Fleischer (Superstore) regisseert de pilot en Ryan Zaragoza is co-uitvoerend producent. Jax Media en Amazon MGM Studios produceren de serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten