Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Obsession gebaseerd op Catherine Ryan Howard's roman krijgt groen licht van Amazon

Obsession gebaseerd op Catherine Ryan Howard's roman krijgt groen licht van Amazon

Obsession komt naar Prime Video. Amazon heeft het misdaaddrama besteld, gebaseerd op de roman 56 Days van Catherine Ryan Howard.
Het drama vertelt het verhaal van een koppel dat elkaar willekeurig ontmoet en snel verliefd wordt. 56 dagen later wordt er een lichaam gevonden in het appartement van de man, maar het is niet identificeerbaar. De serie volgt vervolgens het onderzoek en vraagt zich af wie wie heeft vermoord.

Lisa Zwerling (foto onder, links) en Karyn Usher (foto onder, rechts) schrijven en produceren de serie.



Prime Video onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag kondigde Prime Video aan dat het Obsession van uitvoerend producent James Wan's Atomic Monster heeft besteld voor een serie. Lisa Zwerling ( ER) en Karyn Usher (Prison Break) schrijven en produceren de serie, die gebaseerd is op de internationale bestseller 56 Days van Catherine Ryan Howard.

Obsession volgt Oliver en Ciara, die na een toevallige ontmoeting in een supermarkt snel en gevaarlijk hard voor elkaar vallen. Zesenvijftig dagen later arriveren rechercheurs van moordzaken bij Olivers appartement om een ongeïdentificeerd lichaam aan te treffen - op brute wijze vermoord en opzettelijk ontbonden. Heeft hij haar vermoord? Heeft zij hem vermoord?

De serie is een uniek misdaadverhaal en een meeslepende, erotische, psychologische thriller, waarin een intense dag in het huidige onderzoek wordt afgewisseld met het verwrongen verloop van de affaire van de jonge geliefden in het verleden. Hoewel de roman zich afspeelt tegen de achtergrond van de COVID-19 pandemie, zal de serie dat niet zijn.

"Het is een voorrecht om de ingenieuze Catherine Ryan Howard het vertrouwen te geven om het meeslepende verhaal van 56 Days voor het scherm te adapteren", zegt Nick Pepper, hoofd van de Amerikaanse SVOD-ontwikkeling in eigen beheer, Amazon MGM Studios. "Ik twijfel er niet aan dat het visionaire team van James Wan, Lisa Zwerling en Karyn Usher dit spannende boek zal transformeren in een must-see originele serie voor Prime Video-abonnees over de hele wereld."

"We vinden het geweldig om met Karyn en Lisa samen te werken aan deze meeslepende en sexy thriller gebaseerd op Catherine's boeiende roman. Hun visie voor de serie brengt een frisse kijk voor het hedendaagse publiek, terwijl het toch trouw blijft aan het genre," aldus James Wan, uitvoerend producent.

De serie is geschreven en geproduceerd door Lisa Zwerling en Karyn Usher. James Wan, Michael Clear en Rob Hackett produceren ook via Atomic Monster en Danielle Bozzone houdt namens het bedrijf toezicht op de serie. Catherine Ryan Howard is co-uitvoerend producent. De serie wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Atomic Monster."

De cast en andere details over de serie worden later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten