Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Batman Arkham-serie van Matt Reeves in ontwikkeling in een nieuw DC Universum

Batman Arkham-serie van Matt Reeves in ontwikkeling in een nieuw DC Universum

James Gunn bevestigt dat Matt Reeves niet alleen werkt aan de uitbreiding van zijn Batman-universum, maar ook aan de ontwikkeling van een serie die zich afspeelt in het nieuwe DC Universum.
Gunn, het hoofd van DC Studios, beantwoordde meer vragen van fans op sociale media en bevestigde dat Reeves een Arkham-serie produceert die zich afspeelt in het Batman-universum binnen de nieuwe wereld die Gunn en Peter Safran aan het ontwikkelen zijn.

14516 Matt Reeves & Robert Pattinson

Een fan vroeg Gunn op Threads of Reeves (op de foto op de set van The Batman met Robert Pattinson) aan meer projecten in de 'Batverse' werkte naast The Batman: Part II, The Penguin-serie en de Arkham-serie.

"Op dit moment produceert Matt Arkham als een DCU-serie, dus voorlopig zijn het alleen die twee," antwoordde Gunn bevestigend over de Arkham-serie.

Een andere fan vroeg om opheldering over de Arkham-serie die zich afspeelt in het nieuwe DCU waar Gunn en Safran aan werken, genaamd Chapter One: Gods and Monsters.

"Ja. We houden van Matt als regisseur en producent, dus hij zal verhalen produceren zowel binnen zijn Batman-universum als binnen het DCU," zei Gunn.

Gunn verduidelijkte verder dat de Arkham-serie altijd gepland was om zich af te spelen in het DCU en niet in Elseworlds, het alternatieve universum waar projecten als Reeve's The Batman en Todd Phillips' Joker: Folie à Deux leven.

"Het was een van de eerste pitches die we kochten toen Peter en ik aan boord kwamen. Ik weet niet wat het voor die tijd allemaal heeft doorgemaakt," zei Gunn over de Arkham-serie.

In het Batman-universum verwijst Arkham naar Arkham Asylum, het fictieve psychiatrische ziekenhuis/gevangenis waar enkele van Batmans meest beruchte vijanden zijn ondergebracht.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten