Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jon Hamm gaat rol spelen in AppleTV+ serie Your Friends and Neighbors

Jon Hamm gaat rol spelen in AppleTV+ serie Your Friends and Neighbors

Jon Hamm, die net een gecompliceerde techmiljardair heeft gespeeld in The Morning Show, heeft weer een nieuwe Apple TV+ dramaserie gevonden om in te spelen.
De Mad Men-ster is de hoofdrolspeler van de dramaserie Your Friends and Neighbors van Warrior (2019)-bedenker Jonathan Tropper en Apple Studios.

Embed from Getty Images

Hamm (foto) speelt de rol van Coop, een onlangs gescheiden hedgefondsmanager die, nadat hij is ontslagen, zijn toevlucht neemt tot stelen van de rijke bewoners in zijn voorstad om de levensstijl van zijn familie in stand te houden. Deze kleine misdaden beginnen hem nieuw leven in te blazen totdat hij inbreekt in het verkeerde huis op het verkeerde moment.

Topper, die showrunner was voor Apple's See en een overkoepelende deal heeft met de streamer, heeft de serie gemaakt en zal fungeren als showrunner. Hij zal samen met Hamm en Connie Tavel (Judging Amy) de productie op zich nemen.

Met The Morning Show en nu Your Friends and Neighbors is het een lange weg sinds Hamm de hoofdrol speelde in die sarcastische advertentie die benadrukt dat hij nog nooit de hoofdrol heeft gespeeld in een project voor Apple.

Hamm speelde eerder rollen in Lifetime's The Division, Channel 4/Netflix-antholgieserie Black Mirror, Netflix-comedy Unbreakable Kimmy Schmidt, Good Omens van Amazon/BBC en in seizoen vijf van FX-anthologieserie Fargo.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten