Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fox bestelt dramaserie Murder in a Small Town met Kristen Kreuk en Rossif Sutherland

Fox bestelt dramaserie Murder in a Small Town met Kristen Kreuk en Rossif Sutherland

Fox heeft het psychologische misdaaddrama Murder in a Small Town, met Kristin Kreuk en Rossif Sutherland in de hoofdrollen, voor het seizoen 2024-25 opgenomen.
Murder in a Small Town volgt Karl Alberg (Sutherland), die naar een rustig kustplaatsje verhuist om zijn psyche te kalmeren die gehavend is door het politiewerk in de grote stad. Maar dit zachte paradijs heeft meer dan zijn deel aan geheimen en Karl zal een beroep moeten doen op alle vaardigheden die hem tot een detective van wereldklasse hebben gemaakt om de moorden op te lossen die, zelfs in deze schijnbaar idyllische omgeving, aan zijn kust blijven aanspoelen. Kreuk speelt de rol van Cassandra, een plaatselijke bibliothecaresse die Albergs muze, tegenspeler en romantische interesse wordt.

14531 Murder in a Small Town

Murder in a Small Town is gebaseerd op de met een Edgar Award bekroonde, negen boeken tellende Karl Alberg-serie van wijlen de Canadese auteur L.R. Wright.

Fox heeft de Amerikaanse rechten verworven voor de serie, die is geschreven door hoofdschrijver Ian Weir (Arctic Air), regisseur Milan Cheylov (The Cleaning Lady (US)) en het Canadese Sepia Films in samenwerking met Fox Entertainment en Future Shack Entertainment, het bedrijf van voormalig USA Network president Jeff Wachtel.

Dit is Fox's eerste groene licht voor een scriptserie die samen met een internationale studio wordt geproduceerd.

"Murder In a Small Town illustreert onze voortdurende strategie om op een slimme en effectieve manier impactvolle wereldwijde content te vinden en te laten maken door bewezen creatieve partners", zegt Michael Thorn, President Scripted Programming van Fox Entertainment.

De in Vancouver geboren Sutherland, zoon van Donald Sutherland en halfbroer van Kiefer Sutherland, speelde onder andere in Three Pines van Prime Video met Alfred Molina in de hoofdrol en seizoen twee van Apple TV+'s Canadese serie Plan B. Hij was onlangs te zien in de televisiefilm Bad Romance: The Vicky White Story.

Kreuk, afkomstig uit Vancouver, is bekend van haar hoofdrollen in The CW's Smallville, CBC's Edgemont, The CW's Beauty and the Beast en CBS/the CW's Burden of Truth, die ze ook heeft geproduceerd. Kreuk was onlangs te zien in seizoen één van Amazons serie Reacher.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
22 december 2023, 10:23
Ja hoor, hoe kan het dat ik nooit die link heb gelegd tussen Donald Sutherland en Kiefer Sutherland :P Ik wist oprecht niet dat dat familie was van elkaar!
Ik kan er mijn vinger niet op leggen, maar hoewel ik Donald Sutherland een goede acteur vind, heb ik dat met Kiefer Sutherland totaal niet. Dat heb ik dus ook met Pedro Pascal. Maar goed, het gaat hier niet over Kiefer maar over zijn broer...

En Kristen Kreuk.. alleen al voor haar wil ik de serie kijken. Dat is dan één van de actrices die weinig fout kan doen in mijn ogen.
2
BlackBiker
22 december 2023, 12:30
Haha, dat vraag ik me ook af. Kiefer is een spitting image, maar dan wat jonger, van zijn vader. Heel bijzonder dat dit nooit is opgevallen :-)
Maar nooit te oud om te leren, niet? :-D

Van halfbroer Rossif heb ik nog nooit gehoord en als ik op Wiki zijn filmografie bekijk heb ik ook niets gezien waar hij in meespeelt, behalve in één aflevering van The Expanse, waarin hij me niet is opgevallen.
1
Log in om een reactie achter te laten