Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sci-fi thrillerdrama serie Halcyon in ontwikkeling bij Amazon

Sci-fi thrillerdrama serie Halcyon in ontwikkeling bij Amazon

Amazon ontwikkelt Halcyon, een sci-fi thriller dramaserie voor Prime Video, gebaseerd op Christopher Long's stripverhaal Hiding In Time.
De serie is afkomstig van Jurassic World-regisseur Colin Trevorrow en zijn Metronome Film Company en Andrew Mittman's 1.21. MGM Television, waar Mittman onder een algemene deal valt, is de studio. Trevorrow regisseert de pilot.

Halcyon is gecreëerd door Richard Smith, die de pilot schreef, en is een paranoïde sci-fi thriller waarin het Witness Protection Program families verplaatst naar verschillende tijdperken. De serie ontrafelt een samenzwering die ontstaat wanneer dit schijnbaar onfeilbare systeem wordt doorbroken.

Davey Holmes (Get Shorty, Shameless) zal fungeren als showrunner en uitvoerend producent. Smith produceert samen met Trevorrow via Metronome, Mittman voor 1.21 en Lloyd Braun.

14536 Halcyon

Trevorrow (foto) maakte zijn regiedebuut met de Sundance-hit Safety Not Guaranteed. Trevorrow werd uitgekozen door Steven Spielberg en gaf de Jurassic Park-franchise een nieuwe impuls met Jurassic World in 2015, dat wereldwijd meer dan 1,6 miljard dollar opbracht aan de kassa.

Hij produceerde het vervolg van 2018, Jurassic World: Fallen Kingdom en keerde terug voor het laatste deel, Jurassic World: Dominion. Momenteel is hij uitvoerend producent van Jurassic World: Chaos Theory, Netflix' geanimeerde vervolgserie op Jurassic World: Camp Cretaceous.

Mittman was uitvoerend producent van Amazons Christoph Waltz-serie The Consultant, die in februari van start ging op de streamer, en aan de filmkant was hij onlangs uitvoerend producent van de 2022-film Elvis, die Austin Butler een Oscar voor beste acteur opleverde.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten