Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix-serie Zero Day met Robert De Niro voegt nieuwe castleden toe

Netflix-serie Zero Day met Robert De Niro voegt nieuwe castleden toe

Nieuwe castleden zijn toegevoegd aan de gelimiteerde Netflix-serie Zero Day naast Robert De Niro.
Zero Day stelt de vraag: Hoe vinden we de waarheid in een wereld in crisis, een wereld die lijkt te worden verscheurd door krachten buiten onze controle? En in een tijdperk dat bol staat van samenzweringstheorieën en uitvluchten, hoeveel van die krachten zijn producten van ons eigen handelen, misschien zelfs van onze eigen verbeelding?

Centraal in het verhaal staat De Niro's Mullen, een populaire maar gecompliceerde figuur die uit zijn pensioen wordt teruggeroepen om een commissie te leiden die een wereldwijde cyberaanval onderzoekt.

Zero Day is in productie in New York met De Niro in de hoofdrol en uitvoerend producent.

14539 Zero Day castleden

Angela Bassett (foto, links), Dan Stevens (foto, midden), Matthew Modine (foto, rechts), Bill Camp en McKinley Belcher III behoren tot de nieuwe castleden voor Zero Day.

De gelimiteerde serie zal ook Gaby Hoffman, Clark Gregg, en Mark Ivanir in gastrollen hebben.

Bassett (9-1-1) speelt president Mitchell, een briljante en scherpzinnige politieke tacticus die trouw is aan Mullen. Stevens (Legion) speelt Evan Green, een charismatische schreeuwlelijk en televisiepresentator van een razend populair politiek programma die een doorn in het oog wordt van Mullen als zijn luidste criticus en belangrijkste publieke tegenstander. Modine (Stranger Things) speelt Richard Dreyer, een zelfverzekerde, kleurrijke voorzitter van het Huis die een bedreven politicus is.

Camp (The Queen's Gambit) speelt CIA-directeur Lasche, de ultieme insider die alle geheimen kent en zowel een gevaarlijke vijand als een waardevolle vriend voor Mullen kan zijn. Belcher (Ozark) speelt Carl Lopez, een harde, briljante DOJ advocaat die dient als de hoofdonderzoeker van de Zero Day Commissie.

Hoffman (Transparent) speelt Monica Kidder, die zowel bekend staat als een Silicon Valley miljardair met een briljante visie als een zielloze technocraat met het plan en de middelen om het te controleren. Gregg (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) speelt Robert Lyndon, een bedrijfsovervaller, provocateur en miljardair die de duistere kunst van politieke manipulatie beheerst. Ivanir (Away) speelt Natan, een inlichtingenagent en vertrouweling van Mullen uit een tijdperk waarin inlichtingen er nog toe deden.

Lizzy Caplan (Fatal Attraction), Jesse Plemons (Fargo), Joan Allen (Lisey's Story) en Connie Britton (Dear Edward) spelen ook mee.

De makers en uitvoerend producenten van de serie zijn Eric Newman (Narcos), Noah Oppenheim en Michael Schmidt. Naast De Niro produceren Jonathan Glickman (Wednesday) onder zijn Panoramic Media-vlag en regisseur Leslie Linka Glatter (Homeland) ook.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten