Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe dramaserie Heartbreakers van My Life with the Walter Boys-schrijfster in ontwikkeling

Nieuwe dramaserie Heartbreakers van My Life with the Walter Boys-schrijfster in ontwikkeling

iGeneration Studios, de producent van Netflix' My Life with the Walter Boys, gebaseerd op het populaire YA-boek van Ali Novak, gaat opnieuw samenwerken met de auteur.
Zij gaan een nieuwe dramaserie ontwikkelen gebaseerd op de Heartbreakers-boeken van Novak. Met de titel The Heartbreakers Chronicles zal iGen het project gaan promoten.

My Life with the Walter Boys is vorige week door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen, na slechts tien dagen op de streamer.

14554 Heartbreakers

In de eerste volledige week op Netflix werd het eerste seizoen van My Life with the Walter Boys meer dan twaalf miljoen keer bekeken, waardoor het bovenaan de Engelstalige televisie-lijsten stond. Na de première op 7 december steeg de serie naar nummer 2 in de Top 10-lijst van Netflix met 7,5 miljoen weergaven in slechts een paar dagen tijd.

The Heartbreakers Chronicles volgt de verrichtingen van 's werelds nummer 1 'boyband', verteld vanuit het perspectief van de liefdesinteresses van elk van de bandleden.

Ed Glauser, oprichter en CEO van iGeneration Studios, Lawrence Aldridge en Ella Troup zullen de productie verzorgen via iGen. Muziekdirecteur Matt Emsell, die de band 5 Seconds of Summer naar de top van de hitlijsten hielp, zal ook de productie verzorgen.

"Hoewel we The Heartbreakers Chronicles al enige tijd aan het ontwikkelen zijn, maakt het overweldigende succes van My Life with the Walter Boys als serie, dit het perfecte moment om dit project op de markt te brengen," aldus Glauser. "Ali Novak schrijft boeken die een jong publiek wil lezen en we zijn zo blij dat we ze tot leven kunnen brengen op televisie voor haar miljoenen fans over de hele wereld."

De Heartbreakers-serie van Novak is 55 miljoen keer gelezen op Wattpad. De eerste twee boeken zijn ook uitgegeven door Sourcebooks, Inc.

iGeneration Studios richt zich op het ontwikkelen en produceren van scriptdrama's voor een jongvolwassen tot primetime publiek. Hun eerdere verdiensten omvatten The Kissing Booth-filmtrilogie voor Netflix, die kijkcijferrecords vestigde voor de streamer. Momenteel ontwikkelen ze een serie voor volwassenen, waaronder het periodieke drama Diva, gebaseerd op een script van Max Benitz, met The Kissing Booth-schrijver/regisseur Vince Marcello aan boord als showrunner.

Andere projecten zijn een bewerking van de bestseller-thriller Knife Edge van auteur Simon Mayo, met Siofra Campbell als schrijver en het periodieke medische drama Villa Paz, met uitvoerend producent Matthew Hastings (The Handmaid's Tale) aan boord als showrunner.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten