Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Samuel L. Jackson aan boord van Peacock's Fight Night over Muhammed Ali

Samuel L. Jackson aan boord van Peacock's Fight Night over Muhammed Ali

Samuel L. Jackson heeft zich aangesloten bij de gelimiteerde Peacock-serie Fight Night: The Million Dollar Heist over Muhammad Ali.
Jackson (Secret Invasion, The Last Days of Ptolemy Grey) zal Frank Moten spelen, een echte onderwereldfiguur die door de New Yorkse kranten de Black Godfather werd genoemd.



Het project herenigt Jackson (foto) met Craig Brewer, die de eerste twee afleveringen van de serie zal regisseren. Het duo werkte eerder samen aan de film Black Snake Moan uit 2006.

De serie zal het verhaal vertellen van hoe op de avond van Ali's nederlaag tegen Jerry Quarry, die kwam nadat hij was verbannen uit het boksen omdat hij weigerde mee te doen aan de militaire dienstplicht, honderden gasten op een after-party werden beroofd onder bedreiging van een pistool, wat een van de grootste gewapende overvallen werd die het land ooit heeft gezien. Fight Night speelt zich af in Atlanta en concentreert zich op de agent en de ritselaar in het middelpunt van dit alles.

Kevin Hart (True Story) zal de hoofdrol spelen en de serie produceren die in december een serie-order kreeg bij Peacock. De serie is gebaseerd op de gelijknamige iHeartPodcast en komt van Shaye Ogbonna en Will Packer.

Uitvoerend producenten Ogbonna en Jason Horwitch (Echo 3, The Calling) dienen als showrunners voor de serie. Ze produceren samen met Hart, Bryan Smiley en Mike Stein voor Kevin Hart's Hartbeat, Packer en Sabrina Wind voor Will Packer Media, Conal Byrne, Will Pearson en Carrie Lieberman voor iHeartPodcasts, Jeff Keating en Lars Jacobson. Het project is afkomstig van Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Jackson speelde vorig jaar nog het MCU-personage Nick Fury in The Marvels. In 2024 speelt hij samen met Pierce Brosnan in het historische epos The Unholy Trinity, Netflix's The Piano Lesson met Corey Hawkins en John David Washington, The Garfield Movie van Columbia Pictures en de originele Apple-film Argylle.

Al meer dan vier decennia is Jackson een vaste waarde in Hollywood die het publiek vermaakt in verschillende film- en televisieprojecten. Hij is het meest bekend om zijn werk in het Marvel Cinematic Universe als Nick Fury, Mace Windu in de Star Wars-franchise en zijn samenwerking met Quentin Tarantino, met name zijn vertolking van Jules Winnfield in Pulp Fiction.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten