Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rosie Perez gecast tegenover Billy Crystal in Apple TV's gelimiteerde serie Before

Rosie Perez gecast tegenover Billy Crystal in Apple TV's gelimiteerde serie Before

Oscar- en Emmy Award-genomineerde Rosie Perez speelt samen met uitvoerend producent Billy Crystal en Judith Light de hoofdrol in de Apple TV+ serie Before.
Before, geschreven door Sarah Thorp, is een sfeervolle, karaktergedreven psychologische thriller van tien afleveringen over Eli, een kinderpsychiater die, nadat hij onlangs zijn vrouw Lynn (Light) verloor, een verwarde jonge jongen ontmoet die een spookachtige connectie lijkt te hebben met Eli's verleden.

Lynn is verleidelijk raadselachtig en de liefde van Eli's leven, maar haar recente dood is misschien niet helemaal wat het lijkt. Terwijl Eli dieper graaft in het verborgen leven van de vrouw die hij dacht te kennen, ontdekt hij al snel dat Lynn hem achtervolgt vanuit het graf.



Perez (foto) zal Denise spelen, een zorgzame en wilskrachtige pleegmoeder voor Noah, een van Eli's (Crystal) patiënten.

Before komt uit de Paramount Television Studios en wordt geregisseerd door Thorp. Emmy Award-winnaar Adam Bernstein (Fargo) regisseert de pilot. Eric Roth, Adam Bernstein en Jet Wilkinson produceren samen met Crystal en Thorp.

Perez was recentelijk te zien in de Showtime dramaserie Your Honor (US) tegenover Bryan Cranston, Netflix's Human Resources en als vast castlid in Max's The Flight Attendant.

Perez heeft meer dan drie decennia lang het publiek verblind op het podium en het scherm, terwijl ze de weg vrijmaakte voor Latino's en vrouwen in Hollywood. Ze is vooral bekend om haar rollen in verschillende projecten, waaronder haar doorbraak in Spike Lee's Do The Right Thing en later White Men Can't Jump, It Could Happen To You en Birds of Prey.

Maar het begon allemaal met haar rol als choreografe en Fly Girl in de Fox sketchcomedyserie In Living Color, die haar drie Emmy-nominaties opleverde. In 2021 werd ze opnieuw genomineerd voor haar werk in The Flight Attendant. Daarnaast werd ze in 1993 genomineerd voor een Academy Award voor haar rol in de door Peter Weir geregisseerde film Fearless.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten