Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Stephanie Hsu (The Marvelous Mrs. Maisel) gecast in Peacock-komedie Laid

Stephanie Hsu (The Marvelous Mrs. Maisel) gecast in Peacock-komedie Laid

Peacock heeft een serieorder gegeven aan Laid, een komedie van Universal Television.
De komedie is geschreven en geproduceerd door Nahnatchka Khan (Young Rock, Fresh off the Boat) en Sally Bradford McKenna (The Goldbergs (2013), Will & Grace).

Stephanie Hsu, bekend uit de Oscar-winnaar Everything Everywhere All at Once, zal de hoofdrol spelen in de serie en de productie op zich nemen.



Hsu (foto) speelde terugkerende rollen in Prime Video's The Marvelous Mrs. Maisel en Hulu's The Path en gastrollen in Disney's American Born Chinese en Peacock's Poker Face. Ook was ze onlangs te horen als Ise in Netflix' Blue Eye Samurai.

Laid is gebaseerd op de Australische creatie van Marieke Hardy en Kirsty Fisher, geproduceerd door Liz Watts. Het volgt een vrouw die ontdekt dat haar voormalige minnaars op ongewone manieren sterven en terug moet gaan in haar sekstijdlijn om haar verleden te confronteren om verder te kunnen. Het wordt beschreven als een f*cked up rom-com waar het antwoord op "Waarom kan ik geen liefde vinden, is er iets mis met mij?" een klinkende is: "Ja, dat is er. Het probleem ben jij."

De serie komt van Universal Television, een divisie van Universal Studio Group. De uitvoerende producenten zijn John Davis en John Fox voor Davis Entertainment, Jennifer Carreras voor Fierce Baby, Marieke Hardy, Kirsty Fisher en Liz Watts voor Porchlight Films, en All3Media International.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten