Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ cast Annaleigh Ashford in misdaadserie Happy Face

Paramount+ cast Annaleigh Ashford in misdaadserie Happy Face

Paramount+'s misdaadserie Happy Face gaat in productie met de Emmy-genomineerde en Tony-winnende actrice Annaleigh Ashford in de hoofdrol.
Michael Showalter (The Dropout, The Shrink Next Door) is aangetrokken om de eerste aflevering van de door CBS Studios geproduceerde serie te regisseren, van uitvoerend producenten Jennifer Cacicio - die ook als showrunner optreedt - en Robert en Michelle King. De opnames voor het eerste seizoen van acht afleveringen beginnen dit jaar en gaan in 2025 in première op Paramount+.



Happy Face herenigt Ashford (foto) met de Kings, na een gastrol te hebben gespeeld in hun andere twee originele series van Paramount+/CBS Studios - de huidige hit Evil en het onlangs voltooide The Good Fight.

Het door CBS Studios geproduceerde Happy Face is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Melissa Moore, de Happy Face podcast van iHeartPodcasts en Moore en de autobiografie Shattered Silence, geschreven door Moore samen met M. Bridget Cook.

Op vijftienjarige leeftijd ontdekte Moore dat haar geliefde vader de productieve seriemoordenaar was die bekend stond als 'Happy Face'. Als volwassene heeft de voormalige medewerkster van Dr. Oz haar naam veranderd en haar geheim bewaard terwijl haar vader levenslang uitzat in de gevangenis.

Ashford zal de hoofdrol van Melissa spelen. Melissa's vader neemt contact met haar op om de eer op te strijken voor een ander slachtoffer, waardoor ze betrokken raakt bij een buitengewoon onderzoek naar haar vader en zijn misdaden. Terwijl ze ontdekt welke impact haar vader had op de families van zijn slachtoffers, moet ze haar eigen identiteit onder ogen zien.

Cacicio, Robert en Michelle King, Liz Glotzer, Melissa Moore, Conal Byrne, Will Pearson, Showalter en Jordana Mollick voeren de regie. Happy Face wordt geproduceerd door CBS Studios in samenwerking met King Size Productions, iHeartPodcasts en Semi-Formal Productions. De serie, die in 2020 in ontwikkeling werd genomen door Paramount+ voorganger CBS All Access en in 2021 in serie werd gezet, wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Ashford heeft onlangs de productie afgerond van Searchlight Pictures' aankomende horror thriller Dust, met Sarah Paulson in de hoofdrol. Ze is genomineerd voor een Emmy voor haar optreden tegenover Kumail Nanjiani in de gelimiteerde Hulu-serie Welcome to Chippendales. Ashford speelde Paula Jones in Impeachment: American Crime Story en speelde in de CBS comedyserie B Positive.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten