Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe documentaireserie American Conspiracy: The Octopus Murders binnenkort op Netflix

Nieuwe documentaireserie American Conspiracy: The Octopus Murders binnenkort op Netflix

Een nieuwe documenatireserie, American Conspiracy: The Octopus Murders, afkomstig van Zachary Treitz, Duplass Brothers & Stardust Frames is binnenkort op Netflix te zien.
Netflix onderzoekt een vreemde samenzwering over een verborgen organisatie die bekend staat als The Octopus in zijn nieuwste misdaad-documentaireserie. De serie is afkomstig van Duplass Brothers Productions en Stardust Frames, de twee bedrijven achter Netflix' populaire documentaireserie Wild Wild Country en wordt geregisseerd door Zachary Treitz (foto onder).



Het begint met de dood van journalist Danny Casolaro, die werd gevonden in een badkuip van een hotel en de politie oordeelde dat het zelfmoord was. Maar zijn familie en collega's geloven dat hij misschien is vermoord omdat hij een samenzwering onderzocht die hij 'The Octopus' noemde - een verborgen organisatie die in verband staat met gestolen spionagesoftware van de overheid, een reeks onopgeloste moorden en enkele van de grootste politieke schandalen van de 20e eeuw. Jaren later probeert onderzoeker Christian Hansen de geheimen achter Casolaro's dood en het verhaal dat hem doodde te ontrafelen.

De vierdelige serie, die op woensdag 28 februari van start gaat, probeert dit mysterie te ontrafelen.

Treitz produceert samen met Chapman Way, Maclain Way, Juliana Lembi, Mark Duplass, Jay Duplass, Mel Eslyn en Christian Hansen.

Mark Duplass zei: "Zes jaar geleden mochten we zij aan zij werken met de briljante Way Brothers aan Wild Wild Country. Toen we achter de Octopus Conspiracy kwamen, en Zach en Christian's unieke perspectief en ongeëvenaarde toewijding aan dit verhaal, wisten we dat dit het project was dat ons weer bij elkaar zou brengen."

Maclain Way van Stardust Frames voegt hieraan toe: "Toen Zach en Christian ons voor het eerst vertelden over The Octopus Conspiracy - een verhaal dat ze al jaren onderzoeken - waren we gefascineerd door de verhalen over gestolen spionagesoftware, de doofpotaffaires van de overheid en de parallellen met een journalist die onder verdachte omstandigheden overleed toen ze zich in dit verhaal verdiepten. Met onze partners Netflix en Duplass Brothers Productions kunnen we niet wachten tot het publiek zich kan onderdompelen in de mysterieuze wereld van The Octopus."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

domingosmaswanganhe
29 januari 2024, 00:53
847567481
0Vertaald vanuit het Engels
luiz1
30 januari 2024, 06:00
Aline
0Vertaald vanuit het Engels
luiz1
30 januari 2024, 06:00
Aline
0Vertaald vanuit het Engels
Log in om een reactie achter te laten