Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer vrijgegeven voor nieuwe documentaireserie Dead in the Water van Prime Video

Trailer vrijgegeven voor nieuwe documentaireserie Dead in the Water van Prime Video

Er is een trailer vrijgegeven voor Prime Video's horror documentaireserie Dead in the Water, de eerste Amazon opdracht voor The Tinder Swindler-maker Raw.
De serie volgt de lange jacht op een brute moordenaar die vier decennia overspant. Junior arts Chris Farmer en zijn vriendin, rechtenstudente Peta Frampton, gingen eind jaren '70 op een opwindend backpackavontuur, maar hun droom veranderde al snel in een nachtmerrie toen ze op brute wijze werden vermoord en het spoor naar hun moordenaar al snel koud werd.

14721 Prime Video - Raw

In de steek gelaten door de politie, beginnen hun families vier decennia later aan de klopjacht. Ze beginnen hun eigen online onderzoek en doen een schokkende ontdekking.

De serie verschijnt eind volgende maand op Prime Video in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Scandinavië en Nederland.

Dead in the Water volgt het voorbeeld van eerdere waargebeurde misdaden van Raw, waaronder enkele van Netflix' grootste documentaireseries zoals The Tinder Swindler en Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer. Jonny Taylor, commissaris voor Netflix UK docs, is onlangs bij Raw begonnen als creatief directeur.

De driedelige serie is geproduceerd in samenwerking met All3Media International, dat de distributie verzorgt. De serie is geregisseerd door Niamh Kennedy. Uitvoerend producenten zijn Keeley Van Dyke en Liesel Evans. Serieproducent is Claire Goodlass, lijnproducent is Sophie Gratton, productiemanager is Letisha Kidza en producent is Charlie Melville.

Hieronder kun je de trailer voor Dead in the Water bekijken.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten