Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kate Hudson gaat hoofdrol spelen in Mindy Kaling-basketbalkomedie van Netflix

Kate Hudson gaat hoofdrol spelen in Mindy Kaling-basketbalkomedie van Netflix

Kate Hudson is klaar om de cast te leiden en de ongetitelde Mindy Kaling-komedieserie van Netflix te produceren.
De serie is geproduceerd door de maker en hoofdrolspeelster van The Mindy Project. Het project, dat oorspronkelijk in 2021 aan Netflix werd verkocht als een werkplek-komedie geïnspireerd door de frontoffice van de Los Angeles Lakers met Elaine Ko (Modern Family) als schrijver/showrunner, heeft nu een ander creatief team. Kaling schrijft mee met mede-Mindy Project-alumni Ike Barinholtz en David Stassen en Stassen fungeert als showrunner.

Lakers' president en gouverneur Jeanie Buss en Linda Rambis van het team blijven uitvoerend producent naast Howard Klein van 3 Arts, Kaling, Barinholtz, Stassen en Hudson. Jordan Rambis van de Lakers is producent.



In de komedie wordt Isla Gordon (Hudson, foto), de enige zus in een familie van concurrerende broers, al haar hele leven over het hoofd gezien en ondergewaardeerd. Maar wanneer een schandaal haar broer dwingt ontslag te nemen, wordt Isla onverwacht benoemd tot president van de Los Angeles Waves, een van de meest legendarische professionele basketbal-franchises en haar familiebedrijf.

Isla is ambitieus en heeft eindelijk de kans om haar sceptische broers, het bestuur en de sportgemeenschap te bewijzen dat ze de juiste keuze was voor deze baan, vooral in de onvoorspelbare, door mannen gedomineerde sportwereld.

De serie van tien afleveringen wordt geproduceerd door Mindy Kaling's Kaling International in samenwerking met Warner Bros. Television, waar Kaling een overkoepelende deal heeft.

Dit betekent een terugkeer naar Netflix voor Hudson, die de hoofdrol speelde in de hit Glass Onion: A Knives Out Mystery. Het is ook de eerste grote rol van de Oscar-genomineerde actrice in een komedieserie. Op televisie speelde ze onlangs nog tegenover Octavia Spencer in de Apple TV+-drama-anthologieserie Truth Be Told (2019). Samen met haar broer Oliver Hudson presenteert ze de podcast Sibling Revelry, die nu aan zijn vierde seizoen bezig is op iHeartPodcasts.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten