Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe acteurs gecast voor Netflix-comedyserie A Classic Spy met Ted Danson

Nieuwe acteurs gecast voor Netflix-comedyserie A Classic Spy met Ted Danson

Netflix heeft de cast rond Ted Danson samengesteld in de aankomende Mike Schur/Ted Danson-comedyserie A Classic Spy.
In A Classic Spy, gebaseerd op de Oscargenomineerde documentaire The Mole Agent uit 2021 (zoals de serie in eerste instantie zou gaan heten), krijgt Charles (Danson), een gepensioneerde man, een nieuw leven wanneer hij reageert op een advertentie van een privédetective en een mol wordt in een geheim onderzoek.

14809 Cast A Classic Spy

Naast Danson in het project zijn de nieuw gecaste acteurs (met de klok mee op de foto) Mary Elizabeth Ellis (It's Always Sunny in Philadelphia), Stephanie Beatriz (Twisted Metal), Lilah Richcreek Estrada (Chicago Med), tweevoudig Tony-genomineerde Stephen Mckinley Henderson (Devs), tweevoudig Emmy Award-winnares Sally Struthers (Gilmore Girls), Eugene Cordero (Marvel's Loki), Academy Award-genomineerde Margaret Avery (Being Mary Jane), viervoudig Emmy-genomineerde Susan Ruttan (L. A. Law), en verder (van links naar rechts op de foto hieronder) John Getz (Bosch), Lori Tan Chinn (Awkwafina is Nora from Queens), Clyde Kusatsu (Blue Eye Samurai), Marc Evan Jackson (The Baby-Sitters Club (2020)) en Jama Williamson (The Good Place).

14809 Cast A Classic Spy foto 2

A Classic Spy herenigt Cordero en Jackson met Danson en Schur. Cordero en Jackson waren beiden te zien in NBC's The Good Place, dat werd bedacht/geproduceerd door Schur en met Danson in de hoofdrol. Jackson had ook een grote terugkerende rol in Fox/NBC's Brooklyn Nine-Nine, dat Schur heeft bedacht en geproduceerd.

Ellis speelt Emily, een getrouwde moeder van drie jongens die zich moet aanpassen wanneer haar vader Charles (Danson) een verrassende carrièrestap maakt en undercover detective wordt.

Beatriz speelt Didi, de alziende, alwetende directeur van de Pacific View Retirement Residence in San Francisco.

Estrada speelt Julie, een privédetective uit San Francisco. Julie huurt Charles in als haar mol en doet zich voor als zijn dochter om de list in het bejaardentehuis in stand te houden.

Henderson speelt Calbert, een transplantaat uit Washington D.C. die de stoïcijnse ogen en oren van de Pacific View gemeenschap is.

Struthers speelt Virginia, het levendige feestgedruis dat Charles meteen ziet zitten.

Cordero speelt Emily's echtgenoot Joel, een ondersteunende en zeer competente wetenschapsleraar voor groep zeven.

Avery speelt Virginia's lieve beste vriendin Florance, die even dol is op poëzie als op de Golden State Warriors.

Getz speelt de inwonende losbandige rokkenjager Elliott van Pacific View die zich meteen bedreigd voelt door alle aandacht die Charles krijgt als hij hier komt wonen.

Ruttan speelt Gladys, een glamoureuze voormalige kostuumontwerpster uit New York die naast Charles in Pacific View woont.

Chinn speelt Susan, de voorzitster van de Pacific View bewonersraad, die ze met ijzeren vuist regeert.

Kusatsu speelt Grant, een Princeton-gediplomeerde in Pacific View, die het erg belangrijk vindt dat je weet dat hij een Princeton-gediplomeerde is.

Jackson speelt Evan, de klant die Julie inhuurt om de diefstal van de halsketting van zijn moeder te onderzoeken.

Williamson speelt Beatrice, de activiteitenleidster van Pacific View die nog nooit een slechte dag in haar leven heeft gehad.

A Classic Spy wordt geproduceerd door Schur via Fremulon, Morgan Sackett en David Miner voor 3 Arts Entertainment, Maite Alberdi en Marcela Santibañez voor Micromundo Producciones en Julie Goldman en Christopher Clements voor Motto Pictures. Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de studio.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten