Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video bestelt Lazarus met Sam Claflin van de makers van Fool Me Once

Prime Video bestelt Lazarus met Sam Claflin van de makers van Fool Me Once

Prime Video heeft Lazarus (werktitel) besteld, een gelimiteerde serie van Quay Street Productions, producent van de succesvolle Harlan Coben-serie Fool Me Once.
Gebaseerd op een origineel verhaalidee en geschreven door Fool Me Once-auteur Harlan Coben en Danny Brocklehurst, volgt Lazarus een man die terugkeert naar huis na de zelfmoord van zijn vader en verontrustende ervaringen begint te krijgen die niet verklaard kunnen worden. Hij raakt al snel verstrikt in een serie cold-case moorden terwijl hij worstelt met het mysterie van zijn vaders dood en de moord op zijn zus 25 jaar geleden.

14815 Sam Claflin, Bill Nighy, Alexandra Roach

Lazarus heeft hoofdrollen voor Sam Claflin (foto links), Bill Nighy (foto midden) en Alexandra Roach (foto rechts).

Claflin, die ook uitvoerend producent is, speelt Laz, een gerespecteerd forensisch psycholoog die zijn hele leven op de vlucht is geweest voor de pijn uit zijn verleden. Pas nu hij naar huis terugkeert, wordt hij gedwongen om het eindelijk onder ogen te zien.

Nighy portretteert Doctor Lazarus (Dr L). Psycholoog en vader van Laz, Jenna en Sutton. Hij is een geliefd figuur binnen zijn gemeenschap en deelt de charme, droge humor en het charisma van zijn zoon. In de dood wil hij dat zijn zoon begrijpt dat ze meer op elkaar lijken dan Laz denkt.

Roach speelt Jenna Lazarus. Sinds de moord op haar zus heeft Jenna zich ingegraven in een wereld van spirituele oefeningen, maar nu haar broer terugkeert naar huis en onverklaarbare fenomenen begint te ervaren, wordt ze gedwongen om geheimen uit haar eigen verleden onder ogen te zien.

Lazarus wordt geproduceerd door Quay Street Productions en Amazon MGM Studios in samenwerking met Final Twist Productions.

Claflin speelde onlangs in Prime Video's Daisy Jones & The Six. Andere serierollen had de acteur in BBC's Peaky Blinders, de gelimiteerde BBC-serie White Heat en de Starz-serie The Pillars of the Earth. Binnenkort is hij te zien in de gelimiteerde serie The Count of Monte Cristo van France Télévisions en het Italiaanse RAI.

Nighy speelde in Showtime's The Man Who Fell to Earth met Chiwetel Ejifor in de hoofdrol en was te horen als Saint German in Castlevania van Netflix. Hij speelde ook rollen in onder andere Doctor Who en de gelimiteerde BBC-serie State of Play.

Roach was onlangs te zien in de gelimiteerde misdaad-sciencefictionserie Bodies (2023) van Netflix en zal binnenkort te zien zijn in de zesdelige BBC-serie Nightsleeper tegenover Joe Cole (Gangs of London, Peaky Blinders). Ze speelde gastrollen in onder andere BBC's Killing Eve, BBC's Death In Paradise, Black Mirror van Netflix/Channel 4 en een terugkerende rol in Sanditon van ITV/PBS.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten