Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jean Smart gaat in een serie spelen over een vrouw in haar laatste levensfase

Jean Smart gaat in een serie spelen over een vrouw in haar laatste levensfase

Hacks-actrice Jean Smart ontwikkelt een serie over de relatie tussen een grootmoeder en haar kleinzoon in de laatste maanden van haar leven. De Emmy-winnares zal de hoofdrol spelen en de serie produceren.
Geïnspireerd door Kevin Hershey's New York Times-artikel Love Letter: When My Grandmother Stopped Eating, is het project afkomstig van Smart en haar producerende partner, Angeliki Giannakopoulos, en hun SmartAngel Entertainment.

Dennis Erdman en Clark Peterson hebben de levensrechten van Hershey verworven en zullen de potentiële serie samen met Smart en Giannakopoulos produceren.



Het aangrijpende - en grappige - verhaal draait om een grootmoeder, gespeeld door Smart (foto), aan het eind van haar leven en haar twintigjarige homoseksuele kleinzoon die met tegenzin haar verzorger wordt. Hij trekt in bij haar katholieke bejaardenhuis, waar ze samenwoont met een mix van traditionele en hippie nonnen.

Het team is momenteel op zoek naar schrijvers om het script te schrijven.

Smart is vijfvoudig Emmy-winnaar, waaronder Lead Actress in a Comedy Series voor haar rol als Deborah Vance in Hacks van HBO Max, dat op het moment het derde seizoen afrondt. De actrice was eerder te zien in HBO's Mare of Easttown, HBO's Watchmen (2019), het eerste seizoen van anthologieserie Dirty John van Bravo/USA Network, Legion van FX, seizoen twee van FX-anthologieserie Fargo en 24 van Fox.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten