Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tim Allen gaat hoofdrol spelen in pilot voor nieuwe ABC-comedyserie Shifting Gears

Tim Allen gaat hoofdrol spelen in pilot voor nieuwe ABC-comedyserie Shifting Gears

Tim Allen, hoofdrolspeler van Home Improvement en Last Man Standing, keert terug naar ABC met een nieuwe sitcom.
Het netwerk heeft een pilot-bestelling gegeven voor een familiekomedie met de acteur-komiek als hoofdrolspeler.

Het project met de voorlopige titel Shifting Gears komt van Duncanville co-creators Mike Scully en Julie Thacker Sully, die samen met Last Man Standing-uitvoerend producenten Allen, Marty Adelstein, Becky Clements, Richard Baker en Rick Messina en de studio van de serie, 20th Television, de serie produceren.



Shifting Gears is geschreven door de Scully's en draait om Matt (Allen, foto), een koppige, weduwe eigenaar van een klassieke auto restauratie winkel. Wanneer Matt's vervreemde dochter en haar tienerkinderen in zijn huis komen wonen, begint de echte restauratie.

Allen is momenteel hoofdrolspeler en uitvoerend producent van de Disney+ serie The Santa Clauses, die in november terugkeerde voor een tweede seizoen. De Calvin familiekomedie heeft nog niets gehoord over een vernieuwing van het derde seizoen en we hebben gehoord dat er geen nieuw seizoen komt voor de komende feestdagen, maar dat het zou kunnen terugkeren in 2025.

Als dat gebeurt en Shifting Gears ook in serie wordt opgenomen, zou Allen beide kunnen doen. Ze worden geproduceerd door dezelfde studio, 20th Television.

Dit is de eerste pilotorder voor ABC dit seizoen. Het netwerk is overgeschakeld op het hele jaar door ontwikkelen en richt zich op twee lanceerplatforms, de herfst en het tussenseizoen.

Allen's laatste netwerkkomedie, Last Man Standing, begon op ABC waar het zes seizoenen werd uitgezonden voordat het werd gecanceld. Het werd vervolgens opgepikt door Fox (toen een zusternetwerk van 20th Television voordat de studio werd overgenomen door ABC-moeder Disney) en liep nog drie seizoenen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten