Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nine Bodies in a Mexican Morgue krijgt groen licht van MGM+

Nine Bodies in a Mexican Morgue krijgt groen licht van MGM+

MGM+ heeft groen licht gegeven voor Nine Bodies in a Mexican Morgue. Eric McCormack is de eerste gecaste acteur in de mysteriethriller.
Nine Bodies in a Mexican Morgue volgt het verhaal van negen vreemdelingen die verdwaald raken in een afgelegen Mexicaanse jungle nadat hun vliegtuigje van Guatemala naar de VS neerstort. Een voor een worden de overlevenden vermoord, waardoor de overgebleven passagiers het angstaanjagende mysterie moeten oplossen voordat ook zij het slachtoffer worden van de moordenaar.



McCormack (foto) speelt een van de hoofdrollen in de zesdelige gelimiteerde ensembleserie, geschreven, gecreëerd en geproduceerd door Anthony Horowitz en geproduceerd door Eleventh Hour Films, een bedrijf van Sony Pictures Television.

SPT zal de serie wereldwijd distribueren. De serie zal ook worden uitgezonden door een Britse partner.

McCormack speelt Kevin, een voormalig arts die medische voorraden koopt in Guatemala. De casting gaat door en het filmen begint in mei op de Canarische Eilanden.

"Nine Bodies in a Mexican Morgue is een slimme en zeer onderhoudende toevoeging aan MGM+'s groeiende aanbod van spannende thrillers," zegt Michael Wright, hoofd van MGM+. "Anthony Horowitz heeft een meesterlijk inventief web van bedrog en intrige gesponnen dat het publiek laat raden tot de laatste bijl valt."

Een versie van het project werd oorspronkelijk ontwikkeld door Horowitz met Blumhouse Television voor het nu verdwenen platform in korte vorm Quibi. Blumhouse is niet betrokken bij de huidige incarnatie.

"Ik vond het geweldig om Nine Bodies in a Mexican Morgue te schrijven, waarvan ik denk dat het verhaal is met de meeste twists dat ik ooit heb bedacht," zei Horowitz, die ook de auteur is van de populaire boekenreeks over de tienerspion Alex Rider. "Het gaat niet alleen om de vraag wie al die moorden pleegt, maar ook waarom - en ik hoop dat het publiek zal genieten van het echte 'killer'-einde."

Horowitz produceert Nine Bodies in a Mexican Morgue met Jill Green en Eve Gutierrez voor Eleventh Hour Films.

"Dit zeer onderscheidende, filmische drama zal een brede cast van internationale personages bevatten, variërend van Mexicaanse soldaten gestationeerd in een mortuarium dicht bij de Amerikaanse grens tot de internationale verzameling passagiers en personeel in het vliegtuig - die allemaal geheimen voor elkaar verbergen," aldus Green en Gutierrez. "We hebben een fantastische ensemblecast samengesteld en Anthony Horowitz zal hen, en het publiek, leiden op een verwrongen reis diep in een gevaarlijke Mexicaanse jungle."

McCormack was onlangs te zien in de Hulu-serie The Other Black Girl, gebaseerd op de gelijknamige bestseller. De acteur is vooral bekend om zijn rol als Will Truman in NBC's Will & Grace, die hij herhaalde in de revival van de serie. Hij won een Emmy voor zijn optreden in 2001.

Hij speelde ook in drie seizoenen in Travelers (2016) van Netflix/Showcase, waar hij ook als regisseur en producent werkte, en Perception van TNT.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
19 maart 2024, 14:48
In Travelers, erg leuke sciencefiction serie waar ik nog steeds van baal dat die vroegtijdig is gestopt maar gelukkig wel een OK einde had, deed ie het erg goed.
Verder ken ik hem eigenlijk alleen van Will & Grace waar ik wat afleveringen van heb gezien en het 3e seizoen van Departure die ik onlangs nog heb gekeken.

De serie klinkt wel interessant dus ik zal deze zeker een kans gaan geven.
2
BlackBiker
19 maart 2024, 15:52
Klinkt zeker als een interessant idee. Ook bij mij komt hij op de kijklijst als er meer bekend is.
Het klinkt overigens wel een klein beetje alsof het ook een seizoen van de anthologie serie Slasher zou kunnen zijn.
1
Log in om een reactie achter te laten