Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ bestelt nieuwe misdaadserie The Crow Girl

Paramount+ bestelt nieuwe misdaadserie The Crow Girl

Paramount+ heeft vorige maand dan wel een aantal internationale series geschrapt, maar de Britse productie lijkt gewoon door te gaan.
De streamer heeft groen licht gegeven voor The Crow Girl van Buccaneer Media, de producent die vorige maand een andere serie, The Doll Factory, van het platform zag verdwijnen.

15003 Katherine Kelly, Dougray Scott en Eve Myles

The Crow Girl, met Katherine Kelly (foto, l.), Dougray Scott (foto, m.) en Eve Myles (foto, r.), in de hoofdrollen, is gebaseerd op de roman van Erik Axl Sund en begint met de gruwelijke ontdekking van het lichaam van een tienerjongen dat in het zicht wordt weggegooid.

Vastbesloten om de dader te vinden, slaat DCI Jeanette Kilburn (Myles) de handen ineen met psychotherapeute Sophia Craven (Kelly) om jacht te maken op de moordenaar, ondanks tegenwerking van haar superieuren, waaronder vertrouweling DI Lou Stanley (Scott).

The Crow Girl is de eerste grote schrijfopdracht voor televisie voor Milly Thomas, die acteerde in onder andere The Crown en Sex Education. "Ik heb er naar uitgekeken om in dit verhaal te duiken sinds ik dit vreemde, kronkelige verhaal in handen kreeg en om deze serie te maken samen met de sterke talenten van Paramount+ en Buccaneer is echt een genot," voegde ze eraan toe.

Paramount+ schrapte vorige maand een reeks internationale originele series, waaronder Buccaneer's The Doll Factory, Samantha Morton-reeks The Burning Girls en The Killing Kind, terwijl CEO Bob Bakish zijn strategie wijzigde naar Hollywood-franchises.

Sindsdien heeft het bedrijf echter de thriller Curfew en The Crow Girl aangekondigd.

The Crow Girl wordt geproduceerd door Tony Wood en Richard Tulk-Hart samen met Thomas, die de film heeft bewerkt voor het scherm. Charles Martin en Rebecca Rycroft regisseren de serie en Andy Mosse is de producent. ITV Studios zal de serie internationaal distribueren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten