Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix kondigt nieuwe Nederlandse Original aan met Famke Janssen

Netflix kondigt nieuwe Nederlandse Original aan met Famke Janssen

Netflix komt met een nieuwe Nederlandse Original serie met Famke Janssen in de hoofdrol: Amsterdam Empire.
Dat is bekendgemaakt tijdens Series Mania in Frankrijk. De zevendelige reeks is geschreven door Nico Moolenaar, Piet Matthys en Bart Uytdenhouwen – bekend van Undercover en Ferry: De Serie.



Janssen (foto) is erg enthousiast over haar nieuwe rol: “Ik kijk er enorm naar uit om terug te keren naar Nederland voor mijn allereerste Nederlandse rol! Het is een eer om samen te mogen werken met Nico Moolenaar en de rest van dit getalenteerde team. Ik ben dankbaar om weer met Netflix te mogen werken en een deel uit te maken van dit verhaal dat zich afspeelt in de prachtige stad Amsterdam, de stad waar mijn hart ligt.”

Jack van Doorn, de rijke en beruchte oprichter van het coffeeshop imperium Jackal, heeft zijn hele carrière moeten vechten tegen criminelen, concurrenten en absurde Nederlandse wetten om uit te groeien tot de grootste van allemaal. Wanneer zijn affaire met een bekende journaliste uitkomt, blijkt dat zijn gevaarlijkste vijand al die tijd onder zijn dak woonde: zijn verraden vrouw Betty, een ex-popdiva die al zijn zwakke plekken en geheimen kent en niet zal rusten voor ze hem alles heeft afgepakt.

Amsterdam Empire wordt in 2025 op Netflix verwacht.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten