Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuw misdaaddrama Grace in ontwikkeling bij CBS

Nieuw misdaaddrama Grace in ontwikkeling bij CBS

DeVon Franklin blijft zaken doen met CBS Studios en heeft zijn nieuwste serie verkocht.
De oprichter van Franklin Entertainment ontwikkelt detectiveserie Grace voor CBS nadat hij zijn deal met de studio met nog eens twee jaar heeft verlengd.



Franklin (foto), die achter de door Eva Longoria geregisseerde film Flamin' Hot zat, tekende zijn eerste deal met CBS Studios in 2020 en deze werd verlengd in 2022.

Grace volgt een echte detective die bekend staat om zijn brutale, cynische stijl en een gepassioneerde, gemeenschapsgerichte pastor die haar hart op haar mouw draagt en met tegenzin samenwerkt om complexe misdaden op te lossen terwijl ze discussiëren over hun uiteenlopende overtuigingen terwijl ze proberen hun groeiende chemie te negeren.

Het wordt geschreven door Devon Greggory, showrunner van Paramount+'s revival van The Game (2021) die ook een deal heeft bij de studio, en Corey Moore, die heeft geschreven voor series als All Rise en NCIS: New Orleans. Het tweetal zal samen met Franklin produceren.

Jenna Nicholson Grieb leidt de tv-divisie van Franklin Entertainment als vicepresident televisie en zal dienen als co-uitvoerend producent voor Grace.

Daarnaast is Franklin uitvoerend producent van de BET+ serie Kingdom Business, een muziekgedreven drama dat zich afspeelt in de wereld van de gospelmuziek, en werkt hij aan Played voor de streamer.

Hij produceerde eerder Breakthrough met This Is Us-actrice Chrissy Metz in de hoofdrol voor Disney/Fox, Sony's The Star en Miracles From Heaven, een van de best verdienende op geloof gebaseerde bioscoopfilms aller tijden.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten