Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe docuserie Hollywood Con Queen binnenkort bij Apple TV+

Nieuwe docuserie Hollywood Con Queen binnenkort bij Apple TV+

Apple TV+ maakt van het verhaal van de Hollywood-oplichtster een documentaireserie.
De streamer lanceert binnenkort Hollywood Con Queen, dat het verhaal vertelt van een zwendel die gericht was op Kathleen Kennedy, Sherry Lansing, Amy Pascal, Wendi Deng Murdoch en Stacey Snider.

15191 Hollywood Con Queen

De serie komt van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness en Fyre-filmmaker Chris Smith en zijn productiemaatschappij Library Films.

Het vertelt het verhaal van een internationale oplichter die zich voordoet als de machtigste vrouwen uit de industrie.

De oplichter benaderde productiepersoneel en beweerde een leidinggevende of hooggeplaatste in de industrie te zijn, om aan een project in Indonesië te werken. In 2020 bleek dat de FBI en het Britse ministerie van Justitie een verdachte hadden gearresteerd in Manchester.

De serie is gebaseerd op de reportage van Scott Johnson, die een boek schreef - Hollywood Con Queen: The Hunt for an Evil Genius.

Het is het nieuwste project gebaseerd op de oplichterspraktijken. Campside Media lanceerde een succesvolle podcast, Chameleon: Hollywood Con Queen in 2020 en er zijn een aantal andere projecten in de maak gebaseerd op het verhaal. Deadline kwam in 2018 met het verhaal over de zwendel, in een gedetailleerd rapport waarin werd beschreven hoe slachtoffers werden opgelicht met geld, waarbij een beller zich voordeed als een van de beroemde Hollywoodvrouwen die via de telefoon relaties opbouwde met voormalige Navy SEALs en anderen, en hen droomkansen aanbood. Zij publiceerden dat verhaal om de volgende potentiële slachtoffers te waarschuwen en vanaf dat moment groeide het verhaal als paddenstoelen uit de grond.

Hollywood Con Queen is vanaf woensdag 8 mei te zien op Apple TV+.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten