Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Steve Carell gecast tegenover Tina Fey in Netflix-comedyserie The Four Seasons

Steve Carell gecast tegenover Tina Fey in Netflix-comedyserie The Four Seasons

Steve Carell is aangetrokken om de hoofdrol te spelen tegenover Tina Fey in The Four Seasons.
De Netflix-comedyserie is gebaseerd op de gelijknamige Universal-film uit 1981, die Fey samen met voormalig 30 Rock-collega's Lang Fisher en Tracey Wigfield heeft bedacht.



Carell (foto) komt naar het project nadat hij in 2010 tegenover Fey speelde in de komedie Date Night, voor Fox geregisseerd door Shawn Levy. Details over de rol die hij speelt zijn nog niet bekend.

De film Four Seasons, geschreven en geregisseerd door Alan Alda, geproduceerd door Martin Bregman en met Alda en Carol Burnett in de hoofdrollen, vertelt het verhaal van drie koppels die elk seizoen samen op vakantie gaan.

The Four Seasons komt van Universal Television en Fey's productiemaatschappij Little Stranger, Inc. en wordt geproduceerd door Fey, Fisher, Wigfield, David Miner, Eric Gurian en Jeff Richmond.

Alda en Marissa Bregman produceren de serie, geschreven door Fey, Fisher en Wigfield, die later dit jaar in productie gaat.

Carell was onder andere te zien in de series The Patient van FX, dat hij ook produceerde, The Morning Show van Apple TV+ en Space Force van Netflix. Deze zomer zal de acteur een rol vertolken in John Krasinski's geanimeerde familiefilm IF, die op 24 mei uitkomt via Paramount.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten