Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix kondigt nieuwe Nederlandse serie Haantjes aan

Netflix kondigt nieuwe Nederlandse serie Haantjes aan

De nieuwe comedyserie Haantjes volgt vier vrienden die zich verloren voelen in de moderne wereld.
Netflix maakte bekend dat de opnamen van de nieuwe Nederlandse comedyserie Haantjes van start zijn gegaan. In de cast van de nieuwe televisieserie, die in 2025 bij de streamingdienst in première zal gaan, zien we onder meer Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, André Dongelmans en Benja Bruijning.

15312 cast Haantjes

In de serie volgen we de hechte vrienden Mike, Daan, Ivo en Greg, die zich verloren voelen in de moderne wereld. De mannen bevinden zich elk op hun eigen manier midden in een crisis van mannelijkheid en proberen op humoristische wijze datgene wat nog over is van hun relaties en carrières te behouden.

Haantjes werd geschreven door Luuk van Bemmelen en Richard Kemper. De regie is in handen van Anna van der Heide en Anna van Keimpema. Van der Heide regisserde eerder onder andere de serie Dirty Lines. Van Keimpema maakte onder andere afleveringen van Spangas en Moedermaffia! Hollands Licht is de productiemaatschappij voor de serie.

Hoewel Netflix het niet aankondigt als een remake van Machos Alfa, heeft Haantjes eigenaardig veel weg van de Spaanse comedyserie. De synopsis komt vrijwel overeen, aangezien de Spaanse serie tevens draait om vier vrienden die zich een beetje verloren voelen in de nieuwe wereld van mondige vrouwen.

De serie is na Costa!! de serie de tweede Netflix Original in korte tijd van eigen bodem.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten