Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jessica Biel en Elizabeth Banks gecast in thrillerserie The Better Sister van Prime Video

Jessica Biel en Elizabeth Banks gecast in thrillerserie The Better Sister van Prime Video

Jessica Biel en Elizabeth Banks zullen de productie op zich nemen en de hoofdrol spelen in The Better Sister.
De thrillerserie is gebaseerd op de roman van Alafair Burke. In een concurrerende situatie is het project geland op Prime Video met een serieorder. Het is afkomstig van Tomorrow Studios, dat zal coproduceren met Amazon MGM Studios.

Olivia Milch, die de pilot schreef, en Regina Corrado zijn de uitvoerende producenten en showrunners van The Better Sister, dat zich bezighoudt met de vreselijke dingen die zussen uit elkaar drijven en ze uiteindelijk weer bij elkaar brengen.

15318 Jessica Biel en Elizabeth Banks

Dit is het verhaal van Chloe (Biel, foto links), die door de wereld trekt met haar knappe advocaat Adam en tienerzoon Ethan aan haar zijde, terwijl haar vervreemde zus Nicky (Banks, foto rechts) worstelt om clean te blijven en de eindjes aan elkaar probeert te knopen. Wanneer Adam op brute wijze wordt vermoord, stuurt de hoofdverdachte schokgolven door de familie en legt lang verborgen geheimen bloot.

Pam & Tommy-regisseur Craig Gillespie zal de serie regisseren en samen met Annie Marter produceren via Fortunate Jack Productions. Naast Milch en Corrado zijn Marty Adelstein, Becky Clements en Alissa Bachner uitvoerend producenten via Tomorrow Studios, een samenwerking met ITV Studios, evenals Banks, Biel en Michelle Purple. Auteur Burke is aangesteld als adviseur.

"The Better Sister is niet alleen een verleidelijke thriller vol wendingen, maar ook een aangrijpend verhaal over familievetes en vergeving", zegt Amazon MGM Studios' hoofd televisie, Vernon Sanders. "Het briljante duo van Jessica Biel en Elizabeth Banks zullen deze personages op de meest authentieke manier tot leven brengen samen met Olivia, Regina, Craig en het getalenteerde team van Tomorrow Studios. De serie is in de beste handen om Alafair Burke's originele IP tot leven te brengen voor onze wereldwijde Prime Video klanten."

Biel speelde de rol van bijlmoordenares Candy Montgomery in de gelimiteerde true crime-serie Candy en verdiende Emmy, Golden Globe en Critics' Choice Award-nominaties voor haar werk in The Sinner, samen met nominaties voor haar rol als uitvoerend producent. Ook speelde ze de hoofdrol in Facebook Watch-drama Limetown.

Banks speelde de rol van Jill Ruckelshaus in de gelimiteerde serie Mrs. America van FX on Hulu en zichzelf in een aflevering van Prime Video's The Boys.

Milch schreef eerder mee aan Ocean's Eight, was schrijver en adviserend producent bij Apple's Hello Tomorrow! en trad ook op als adviserend producent bij Peacock's Bupkis. Corrado, die een Emmy-nominatie heeft ontvangen, heeft geschreven aan en gediend in de productieteams van series als Mayor of Kingstown, Tulsa King, Sons of Anarchy en The Strain. Hij was ook uitvoerend producent van Netflix's Russian Doll.

De veelgevraagde Gillespie regisseerde ook afleveringen van de miniserie Mike van Hulu over bokser Mike Tyson en Apple's Physical.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten