Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bridgerton-bedenker Chris Van Dusen ontwikkelt serie-adaptatie van Girl Abroad

Bridgerton-bedenker Chris Van Dusen ontwikkelt serie-adaptatie van Girl Abroad

Chris Van Dusen, maker van Netflix-serie Bridgerton, heeft zijn volgende project gevonden.
Het boek, dat in februari werd gepubliceerd door Little Brown, volgt de dochter van een gepensioneerde rockster die verstrikt raakt in schandalen en romantiek nadat ze in het buitenland gaat studeren in Londen.

Van Dusen (foto onder) ontwikkelt samen met A24 en Pacesetter Productions een seriebewerking van Elle Kennedy's boek Girl Abroad. Dit gebeurt nadat het team de rechten in de wacht sleepte na een biedingsstrijd.

15322 Girl Abroad

Wanneer de negentienjarige Abbey Bly de kans krijgt om een jaar in het buitenland te studeren in Londen, is dat de perfecte kans om eindelijk onder de duim van haar geliefde maar overheersende gepensioneerde rockster vader vandaan te glippen.

Ze is klaar om vrij te zijn, om zichzelf te ontdekken - maar eerst moet ze de meisjes ontmoeten met wie ze een kamer deelt. Dat wil zeggen, totdat ze aankomt in haar prachtige nieuwe flat en ontdekt dat die kamergenoten eigenlijk allemaal jongens zijn. Charmante, grappige, onuitstaanbaar aantrekkelijke jongens. En verboden terrein, met een regel tegen verbroedering tussen huisgenoten na ongewenst drama met het vorige meisje.

Abbey heeft zichzelf nooit als een regelbreker beschouwd. Maar al snel liegt ze tegen haar vader over haar woonsituatie en valt ze voor niet één, maar twee mannen die ze niet kan krijgen: haar rugbyspeler kamergenoot en een sombere muzikant met een vriendin.

Bovendien is ze door haar onderzoek voor school verstrikt geraakt in een diep verborgen schandaal van een adellijke familie, waardoor ze aan alle kanten omgeven wordt door geheimen. Als er enige hoop is dat Abbey liefde, antwoorden of een toekomst in Londen vindt, zal ze moeten beslissen welke regels - en harten - het waard zijn om te breken.

Van Dusen zal uitvoerend produceren via zijn CVD Productions en optreden als showrunner. A24 produceert samen met Pacesetter Production's Jessica Rhoades en Alison Mo Massey. Het maakt deel uit van A24's first-look deal met Rhoades en Pacesetter. Kennedy zal ook de productie op zich nemen.

Het is Van Dusens laatste project sinds hij het populaire Netflix-periodedrama Bridgerton heeft gemaakt. Vorig jaar verkocht hij een seriebewerking van They Both Die At the End, dat hij samen met Bad Bunny produceerde, aan Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten