Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Syfy bestelt op stripboek gebaseerde Revival-serie

Syfy bestelt op stripboek gebaseerde Revival-serie

Syfy heeft een serieorder gegeven aan Revival, een drama gebaseerd op de gelijknamige stripboekenserie.
De serie zou in 2025 moeten debuteren. De aankondiging was onderdeel van Syfy's aankomende lijst met onthullingen voorafgaand aan de NBCU 'upfront' presentatie deze week.

15342 Revival

Het bevatte ook Reginald The Vampire, met Jacob Batalon in de hoofdrol, waarvan het tweede seizoen op 8 mei van start is gegaan, en The Ark, waarvan het tweede seizoen deze zomer volgt.

Niet genoemd in de release zijn de twee hoogwaardige, door UCP geproduceerde scriptseries van Syfy, Chucky, die het deelt met USA Network, en Resident Alien. Terwijl deel twee van Chucky's derde seizoen net is afgelopen, is de toekomst van Resident Alien ernstig onzeker.

Zoals vorige week werd bericht, wordt er gesproken over een verhuizing van de sciencefictionserie met Alan Tudyk van Syfy naar NBCU-kabelbroer USA Network, waarbij een terugkeer naar Syfy voor seizoen vier onwaarschijnlijk is.

Revival wordt geproduceerd door het Canadese Blue Ice Pictures en speelt zich af op een wonderbaarlijke dag in het landelijke Wisconsin, wanneer de overledenen plotseling uit hun graf herrijzen. Maar dit is geen zombieverhaal, want de "herleefden" verschijnen en gedragen zich precies zoals ze ooit waren.

Wanneer de lokale agent en alleenstaande moeder Dana Cypress onverwacht in het middelpunt van een brutaal moordmysterie wordt geplaatst, moet ze de chaos zien te begrijpen in een stadje dat in de greep is van angst en verwarring en waar iedereen, levend of ondood, een verdachte is.

Lance Samuels, Daniel Iron, Samantha Levine, Daniel March, Luke Boyce en Aaron Koontz zijn de uitvoerende producenten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten