Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Emily the Criminal-serie in ontwikkeling door Legendary TV

Emily the Criminal-serie in ontwikkeling door Legendary TV

Emily the Criminal, de misdaadthriller uit 2022 met Aubrey Plaza in de hoofdrol, wordt omgezet in een televisieserie.
Legendary Television ontwikkelt een serie gebaseerd op de film, die werd geschreven en geregisseerd door John Patton Ford. Plaza speelt dit keer niet de hoofdrol, maar is betrokken als uitvoerend producent. Dit komt nadat het bedrijf de rechten heeft verworven in een concurrerende situatie.



De film volgt Emily (Plaza, foto), die opgezadeld zit met een studieschuld en uitgesloten is van de arbeidsmarkt vanwege een klein strafblad. Wanhopig op zoek naar een inkomen neemt ze een duister baantje aan als 'dummy shopper', die goederen koopt met gestolen creditcards van een knappe en charismatische tussenpersoon genaamd Youcef (Theo Rossi).

Geconfronteerd met een reeks uitzichtloze sollicitatiegesprekken, raakt Emily al snel verleid door het snelle geld en de illegale spanning van het zwarte markt kapitalisme en raakt ze steeds meer geïnteresseerd in haar mentor Youcef. Samen bedenken ze een plan om hun bedrijf in Los Angeles naar een hoger plan te tillen.

Megalyn Echikunwoke en Gina Gershon speelden ook mee in de film, die werd gefinancierd door Tyler Davidson's Low Spark Films in samenwerking met Fear Knot Productions.

Plaza produceerde via haar Evil Hag Productions-banner, naast Davidson en Drew Sykes voor Low Spark. Kevin Flanigan, Dexter Braff, Angus Wall, Kent Kubena, Lowell Shapiro en Mike Dill waren de uitvoerende producenten.

Ford zal de serie regisseren en uitvoeren. Plaza zal de serie uitvoerend produceren voor Evil Hag Productions naast Low Spark's Davidson en Sykes.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten