Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Kristen Bell-Adam Brody comedyserie voor Netflix krijgt titel en premièredatum

Kristen Bell-Adam Brody comedyserie voor Netflix krijgt titel en premièredatum

Netflix heeft een titel, premièredatum en een eerste foto vrijgegeven voor de aankomende comedyserie met Kristen Bell en Adam Brody in de hoofdrollen
De serie van Erin Foster, voorheen bekend als Untitled Erin Foster Show, is nu getiteld Nobody Wants This. Je kunt hieronder een eerste foto van Bell en Brody bekijken. Netflix Chief Content Officer Bela Bajaria kondigde het nieuws vorige week aan tijdens de Upfront-presentatie van de zender in New York City.

15397 Nobody Wants This

Nobody Wants This is een comedyserie over de onwaarschijnlijke relatie tussen een openhartige, agnostische vrouw, Joanne (Bell), en een onconventionele rabbijn, Noah (Brody).

"Deze serie is gebaseerd op de enige goede beslissing die ik ooit heb genomen: vallen voor een leuke Joodse jongen," zei Foster in een verklaring aan Tudum. "Maar ik realiseerde me dat gelukkig zijn veel moeilijker is dan ellendig zijn (er is niets om over te klagen). Dus heb ik deze serie gemaakt, gebaseerd op alle manieren waarop het vinden van de juiste persoon zo moeilijk kan zijn. Niemand wil dit, maar wij wel en dat is het enige dat telt."

De cast bestaat verder uit Justine Lupe, Timothy Simons, Stephanie Faracy, Tovah Feldshuh, Paul Ben-Victor, Michael Hitchcock, Jackie Tohn, Sherry Cola en Shiloh Bearman.

Daarnaast doet Emily Arlook mee in een opnieuw gecaste, terugkerende rol als Rebecca, Noah's "perfecte" Joodse vriendin die "alles goed heeft gedaan" om hem een aanzoek te laten doen.

Foster is de bedenker en co-showrunner met Craig DiGregorio. Foster en DiGregorio produceren samen met Steven Levitan, Kristen Bell, Sara Foster, Danielle Stokdyk, Jeff Morton en Jack Burditt.

Oly Obst is uitvoerend producent voor 3arts. De serie wordt voor Netflix geproduceerd door 20th Television in samenwerking met Steven Levitan Productions.

Nobody Wants This gaat donderdag 26 september in première op de streamer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten