Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Will Ferrell en Ramy Youssef spelen de hoofdrollen in nieuwe Netflix-comedy GOLF

Will Ferrell en Ramy Youssef spelen de hoofdrollen in nieuwe Netflix-comedy GOLF

Will Ferrell maakt een zeldzame uitstap naar scripttelevisie op een grote manier.
De voormalige Saturday Night Live-acteur, wiens acteerprestaties voornamelijk gericht waren op films, is medebedenker van de nieuwe Netflix-comedyserie GOLF, samen met Ramy Youssef en Josh Rabinowitz. Ferrell en Youssef spelen de hoofdrollen.

15448 Will Ferrell en Ramy Youssef

In zijn eerste hoofdrol in een comedyserie speelt Ferrell (foto links) de rol van een fictieve golflegende. Details over de rol van Youssef (foto rechts) zijn nog niet bekend.

Ferrell was eerder bezig met de ontwikkeling van een serie over een professionele golfer die het gezicht wordt van een controversiële nieuwe competitie die concurreert met de PGA. "Het doet ook denken aan een van Ferrells kenmerkende films, Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby. Bronnen melden dat de serie een vergelijkbare toon heeft en Ferrell terugbrengt naar de sportarena die hij ook verkende in Blades of Glory en Semi-Pro," werd onthuld. Of GOLF in dezelfde trant zal zijn, is nog onbekend.

Het tiendelige GOLF wordt geproduceerd door Youssef en Rabinowitz, die ook samen met Ferrell, Jessica Elbaum en Alix Taylor uitvoerend produceren onder de naam Gloria Sanchez Productions. Rian Johnson, Ram Bergman en Nena Rodriguez zijn de uitvoerende producenten voor T-Street. Andy Campagna is uitvoerend producent voor Cairo Cowboy.

Ferrell speelde eerder in de gelimiteerde serie The Shrink Next Door van Apple TV+. Dit jaar is hij te zien als Gru's nieuwe aartsvijand Maxime Le Mal in Despicable Me 4, die deze zomer uitkomt op 3 juli. Via Gloria Sanchez Productions produceerde Ferrell onlangs een documentaire over een road trip, Will & Harper, samen met zijn vriendin Harper Steele, die op 61-jarige leeftijd een transitie doormaakte.

Youssef is misschien wel het meest bekend van Hulu's Peabody Award-winnende comedyserie Ramy, die hij maakte, produceerde, regisseerde en waarin hij de hoofdrol speelde. De serie is geïnspireerd op zijn eigen ervaringen en draait om een Egyptisch-Amerikaanse moslim van de eerste generatie die een spirituele reis maakt in zijn politiek verdeelde buurt in New Jersey.

Hij is ook de medebedenker en uitvoerend producent van Mo, een semi-autobiografische serie van Netflix geïnspireerd op Mo Amer's leven als Palestijnse vluchteling die opgroeide in Houston.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten