Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Familiedrama The Waterfront van Kevin Williamson beland bij Netflix

Familiedrama The Waterfront van Kevin Williamson beland bij Netflix

Dawson's Creek-bedenker Kevin Williamson keert terug naar North Carolina en komt naar Netflix.
Williamson's familiedramaserie The Waterfront is door de zender besteld voor een serie. Dit komt een paar maanden nadat werd onthuld dat de schrijver van Scream aan de serie werkte als onderdeel van een nieuwe overkoepelende deal met Universal Television.



The Waterfront is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en duikt in de familie Buckley die gebreken vertoont. Hun pogingen om de controle over hun afbrokkelende vissersimperium in North Carolina te behouden, drijven hen naar steeds gevaarlijkere middelen om het hoofd boven water te houden.

Hoewel een groot deel van Dawson's Creek zich afspeelt in het fictieve stadje Capeside, Massachusetts, werd het in werkelijkheid opgenomen in Wilmington, North Carolina.

Williamson (foto) is geboren in New Bern, North Carolina, als zoon van een visser. Hij zal de serie schrijven en produceren met Ben Fast van zijn Outerbanks Entertainment als uitvoerend producent.

The Waterfront was een van de series die Williamson ontwikkelt onder zijn algemene deal. Hij werkt ook aan een remake van Rear Window, die is opgezet bij Peacock, The It Girl, gebaseerd op het boek van Ruth Ware en The Game, gebaseerd op de film van David Fincher.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten