Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Prime Video bestelt animatieserie Kevin van Aubrey Plaza en Joe Wengert

Prime Video bestelt animatieserie Kevin van Aubrey Plaza en Joe Wengert

Prime Video heeft een serieorder gegeven aan Kevin, een animatie-comedyserie geschreven en geproduceerd door Aubrey Plaza en Joe Wengert.
Kevin gaat over een huiskat die besluit dat hij niet meer bij mensen wil wonen. Losjes geïnspireerd door een echte scheiding en de kat die er middenin zit, durft Kevin zich af te vragen: "Bestaat er een wereld waarin ik niet dat baasjes-ding hoef te doen en gewoon... single blijf voor de rest van mijn leven?"

15481 Aubrey Plaza en Joe Wengert

Wengert (foto, rechts), die optreedt als showrunner, en Plaza (foto, links) produceren samen met Dan Murphy.

"Uniek verteld door de lens van een huiskat, raakt deze hilarische serie het uiterst relateerbare thema van zelfontdekking en het leven van je gewenste leven," zegt Melissa Wolfe, hoofd animatie, Amazon MGM Studios. "Aubrey, Joe en Dan vertellen een fantastisch verhaal en dit is een geweldige toevoeging aan onze groeiende animatieseries voor onze wereldwijde Prime Video-klanten."

Parks and Recreation en The White Lotus-actrice Plaza en Wengert, die als stemacteur en uitvoerend producent werkte voor Big Mouth, zijn beiden alumni van de Upright Citizen Brigade. Plaza en creatief partner Murphy schreven samen de Christmas Witch boekenserie.

"Ik ben erg enthousiast om samen te werken met Amazon en mijn oude vrienden Aubrey en Dan aan deze serie," zei Wengert. "De echte Kevin was bij me tijdens enkele van mijn dieptepunten. Deze serie is mijn kans om hem te bedanken - door een wereld te creëren waarin hij minder last heeft van een totale domper voor zichzelf."

Kevin wordt geproduceerd door Titmouse, Evil Hag Productions en Amazon MGM Studios.

Netwerken en streamers hebben hun animatie-inhoud voor het Annecy International Animation Film Festival and Market, dat volgende week van start gaat, opgevoerd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten