Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Animatieserie The Undervale van Rick and Morty-schrijver komt naar Netflix

Animatieserie The Undervale van Rick and Morty-schrijver komt naar Netflix

Netflix is bezig met een nieuwe animatieserie van de schrijver van Rick and Morty: The Undervale.
De streamer heeft The Undervale besteld, een geanimeerde comedyserie voor volwassenen van Matt Roller, die heeft gewerkt aan series als Archer en Rick and Morty. De serie wordt geproduceerd door een groep met onder andere Rick and Morty-bedenker Dan Harmon.

15488 The Undervale

De serie volgt een alleenstaande moeder van twee kinderen, die worstelt om een spookhotel te runnen met de hulp van haar vervreemde broer, die nu een van de geesten is en denkt dat de andere geesten een paar goede ideeën hebben.

Roller, die de serie heeft bedacht, was onlangs co-uitvoerend producent voor Harmons Fox-serie Krapopolis en heeft ook gewerkt aan series als Mr. Mayor en The Goldbergs (2013). Hij zal fungeren als showrunner.

Hij zal ook produceren samen met Harmon, Chris McKenna en Steve Levy. Erica Hayes zal de toezichthouder zijn.

The Undervale is de nieuwste animatieserie van de streamer. Het komt nadat de langlopende serie Big Mouth werd vernieuwd voor een achtste en laatste seizoen, dat in 2025 van start moet gaan. Spin-off Human Resources werd onlangs gecanceld. Het heeft ook Love, Death & Robots, dat werd vernieuwd met een vierde seizoen en Blue Eye Samurai, dat werd vernieuwd met een tweede seizoen.

De streamer lanceerde vorige maand ook Good Times en eerder deze maand de tweede helft van Mulligan.

"Ik vind het geweldig om samen te werken met Netflix en een ongelooflijk getalenteerde cast en crew om de verhalen van de doden, het kwaad en de worstelende horecamedewerkers in het Undervale Hotel tot leven te brengen," zei Roller.

"The Undervale is wild inventief en ik ben Matt, Chris, Dan en hun team erg dankbaar dat ze hun talenten naar Netflix brengen", zegt Billy Wee, Netflix Director of Adult Animation. "Ze zijn fenomenale medewerkers en ik kan niet wachten tot fans over de hele wereld deze hilarische serie kunnen ervaren."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten