Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix ontwikkelt op roman gebaseerde thrillerserie They'll Never Catch Us

Netflix ontwikkelt op roman gebaseerde thrillerserie They'll Never Catch Us

Netflix is gestart met de ontwikkeling van They'll Never Catch Us.
They'll Never Catch Us is een seriebewerking van de bestseller thrillerroman van Jessica Goodman van Blumhouse Television.

Het boek, dat in juli 2021 werd gepubliceerd door Razorbill, draait om het damescross-countryteam van een kleine stad en de geheimen die vrijkomen wanneer de sterspeelster wordt vermoord. Goodman (foto, links) en Juliet Lashinsky-Revene (foto, rechts) schrijven mee aan de adaptatie en zullen samen met Blumhouse de productie op zich nemen.

15497 They'll Never Catch Us

Goodmans debuutroman, They Wish They Were Us, een bestseller van de New York Times en USA Today, wordt momenteel ontwikkeld door Sydney Sweeney's productiemaatschappij Fifty-Fifty Films. De auteur, die ook achter titels als The Counselors en The Legacies zit, heeft haar werk in 14 talen vertaald zien worden.

Voorheen was Goodman redacteur bij het tijdschrift Cosmopolitan en maakte ze deel uit van het team dat in 2017 een National Magazine Award won voor persoonlijke service. Ze heeft ook redactionele functies bekleed bij Entertainment Weekly en HuffPost en haar werk is gepubliceerd in tijdschriften als The Cut, Elle, Glamour en Marie Claire.

Lashinky-Revene is momenteel co-uitvoerend producent bij ABC's Will Trent en werkte eerder aan Law & Order: Organized Crime en schreef en produceerde afleveringen voor verschillende seizoenen van Dick Wolfs NBC-serie. Eerder werkte ze aan USA Network's Dirty John en Sexy Beast voor Paramount+. Ze ontwikkelde ook een origineel drama getiteld Demons, geïnspireerd op ware gebeurtenissen uit de satanische paniek van de jaren 1980, voor Hulu.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten