Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sarah Snook gaat de hoofdrol spelen in All Her Fault voor Peacock

Sarah Snook gaat de hoofdrol spelen in All Her Fault voor Peacock

Emmy- en Golden Globe-winnende actrice Sarah Snook heeft haar volgende grote project vastgelegd na de voltooiing van HBO's hitserie Succession.
Snook (foto onder) zal de hoofdrol spelen in en uitvoerend producent zijn van Peacocks aankomende thrillerserie All Her Fault, Snook speelt de hoofdrol van Marissa. Megan Gallagher is de schrijver, bedenker en uitvoerend producent van het project dat is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Andrea Mara.



All Her Fault opent met een aannemelijk angstaanjagende situatie die uiteindelijk de diepe geheimen van een gemeenschap blootlegt. Marissa Irvine arriveert op 14 Arthur Avenue in de verwachting haar zoontje Milo op te halen van zijn eerste speelafspraakje met een jongen op zijn nieuwe school. Maar de vrouw die de deur opendoet is geen moeder die ze herkent. Ze is niet de oppas. Ze heeft Milo niet. En zo begint de ergste nachtmerrie van elke ouder.

Minkie Spiro gaat onder andere de eerste aflevering regisseren en uitvoerend produceren.

Overige uitvoerend producenten zijn onder andere Nigel Marchant, Gareth Neame en Joanna Strevens voor Carnival Films, Jennifer Gabler Rawlings en Christine A. Sacani, producent Terry Gould en geassocieerd producent Andrea Mara, die het boek All Her Fault schreef.

Universal International Studio, een divisie van Universal Studio Group, is de studio.

Vorig jaar was Snook te zien in het laatste seizoen van de door HBO bekroonde serie Succession. Voor haar vertolking van Shiv Roy in de vier seizoenen van de serie ontving ze een Emmy, twee Golden Globe Awards en twee Critics Choice Awards. Ze heeft ook haar stemacteerkunsten gebruikt in Hulu's animatieserie Koala Man.

Haar serierollen omvatten ook de Australische dramaserie The Beautiful Lie, AMC's anthologiedramaserie Soulmates en een aflevering van Netflix-serie Black Mirror.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten