Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
AMC geeft groen licht aan derde Anne Rice-serie The Talamasca

AMC geeft groen licht aan derde Anne Rice-serie The Talamasca

AMC Networks breidt het Anne Rice-universum uit met The Talamasca van Anne Rice.
Het drama richt op een geheim genootschap dat heksen, vampiers, weerwolven en andere wezens opspoort en in bedwang houdt. Het is gepland voor AMC en AMC+ in 2025.



Fans van AMC's Anne Rice's (foto) Interview with the Vampire en Anne Rice's Mayfair Witches hebben al kennis gemaakt met enkele leden van The Talamasca. John Lee Hancock en Mark Lafferty zijn de schrijvers, co-showrunners en uitvoerend producenten van de nieuwe serie. Hancock zal ook regisseren.

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen en gaat eind 2025 in première op AMC en AMC+. De serie gaat dit najaar in productie en wordt opgenomen in Manchester, Engeland.

"Dit is een verhaal dat we vanaf het begin van deze franchise hebben ontwikkeld en willen vertellen, gericht op een fascinerend en meeslepend geheim genootschap dat al is verschenen in onze beide bestaande Anne Rice-series, The Talamasca," zei Dan McDermott, president van entertainment en AMC Studios voor AMC Networks, in een verklaring. "Net als bij al deze series zijn we blij dat er zo'n hoog niveau aan talent bij betrokken is, hier vertegenwoordigd door John Lee Hancock en Mark Lafferty, en natuurlijk werken we nauw samen met producent Mark Johnson als creatief hoofd van ons Anne Rice Immortal Universum."

"Dit begon voor mij allemaal met een telefoontje van Mark Johnson, die vroeg of ik ooit van The Talamasca had gehoord," voegde Hancock eraan toe. "Ik was geïntrigeerd door het idee van een organisatie die voor mij meer dan een terloopse gelijkenis vertoonde met de CIA of MI6, die noodzakelijk maar niet altijd noodzakelijk transparant zijn.

Een organisatie met haar eigen geheimen. Gelukkig vond Dan McDermott het goed en Mark Lafferty, die zo getalenteerd en bedreven is in de televisiewereld, ook. Heel veel dank aan iedereen, van Gran Via tot Mark Lafferty, aan onze getalenteerde schrijvers en iedereen bij AMC, die vanaf dag één supporters, voorstanders en cheerleaders zijn geweest. Ik vind het geweldig om erbij betrokken te zijn en kijk ernaar uit om een derde serie te presenteren in het onsterfelijke universum van Anne Rice."

Interview with the Vampire is momenteel bezig aan het tweede seizoen. Journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian) wordt bij zijn interview van de vampier Louis de Pointe du Lac geholpen door een lid van The Talamasca.

Anne Rice's Mayfair Witches seizoen twee is momenteel in productie in Dublin.

"Nu het tweede seizoen van Interview with the Vampire de beste recensies krijgt van alle series op televisie en de productie van Anne Rice's Mayfair Witches in Ierland op het punt staat af te sluiten, wat een nog meeslepender en zenuwslopender tweede seizoen belooft, is de vraag wat we nu toevoegen aan het onsterfelijke universum van Anne Rice?" zegt Johnson. "Het antwoord is een compleet andere serie dan de eerste twee, maar een serie die desalniettemin thuishoort onder de Anne Rice-paraplu. The Talamasca verenigt de procedurele spionagethriller met het bovennatuurlijke en breidt de spanning en het plezier van de ambities van onze franchise uit."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten