Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Acteurs gecast voor nieuwe Hulu-comedypilot van onder andere Ryan Murphy

Acteurs gecast voor nieuwe Hulu-comedypilot van onder andere Ryan Murphy

In een van de meest veelbelovende ontwikkelingsprojecten van de laatste tijd heeft Hulu Mid-Century Modern besteld.
Mid-Century Modern is een pilot voor een comedyserie van Will & Grace-duo Max Mutchnick en David Kohan en uber-producer Ryan Murphy.

15577 Nathan Lane, Matt Bomer en Linda Lavin

Nathan Lane (foto, links) en Matt Bomer (foto, midden) spelen de hoofdrollen en produceren de serie dat ook een hoofdrol heeft voor Linda Lavin (foto, rechts). Mutchnick en Kohan schrijven de pilot en James Burrows regisseert.

Uitvoerend producenten zijn Mutchnick, Kohan, Burrows, Lane, Bomer en Murphy. 20th Television is de studio.

De serie volgt drie beste vrienden - homoseksuele heren van een zekere leeftijd - die na een onverwacht overlijden besluiten hun gouden jaren samen door te brengen in Palm Springs, waar de rijkste woont met zijn moeder en een naakte Gen Z-huishoudster.

Lane speelt Bunny Schneiderman terwijl Bomer Jerry Frank speelt. Lavin neemt de rol over van Bunny's moeder, Sybil Schneiderman.

Bunny, een succesvolle zakenman die met pensioen gaat, is altijd op zoek naar liefde, maar hij moet er eerst van overtuigd worden dat hij het waard is. Net als haar zoon zijn Sybil's sterke punten ook haar zwakke punten: wijs, zorgzaam en iconoclastisch - wat soms betekent dat ze kritisch, verstikkend en amoreel is.

Jerry verliet de mormoonse kerk en zijn huwelijk toen hij begin twintig was, nadat zijn vrouw hem en de rest van de congregatie had verteld dat hij homoseksueel was. Jerry is nu een heilige in de letterlijke zin van het woord en hij is puur van hart. Hij is ook hard van lichaam en zacht van hoofd.

Lane is bekend van zijn terugkerende rol als Teddy Dimas in Hulu's Only Murders in the Building en was te zien in onder andere The Gilded Age van HBO, Penny Dreadful: City of Angels van Showtime, American Crime Story van FX, The Good Wife van CBS en Modern Family van ABC. Binnenkort is hij te zien in Ryan Murphy's Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story van Netflix.

Bomer was meest recent te zien in de gelimiteerde Showtime-serie Fellow Travelers en speelde eerder rollen in onder andere Echoes van Netflix, The Sinner en White Collar van USA Network, Doom Patrol van HBO Max, verschillende seizoenen van de anthologieserie American Horror Story van FX.

Lavin speelde onlangs een gastrol in The Good Wife spin-off Elsbeth, met Carrie Preston in de hoofdrol. Ze had een vaste rol in CBS-comedyserie B Positive en speelde gastrollen in Law & Order: Criminal Intent van NBC, The Sopranos van HBO, Madam Secretary van CBS en Santa Clarita Diet van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten