Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ bestelt thrillerserie The Dispatcher met Patrick Brammall

Apple TV+ bestelt thrillerserie The Dispatcher met Patrick Brammall

Patrick Brammall, medebedenker en hoofdrolspeler van de Australische comedyserie Colin from Accounts, ruilt zijn lachspieren in voor een spannende thriller.
Brammall speelt de hoofdrol in een seriebewerking van Ryan David Jahn's boek The Dispatcher voor Apple TV+. De zesdelige serie komt van Kris Mrksa.

15632 Patrick Brammell

Brammall (foto) speelt politierechercheur Ian Hunt, wiens leven tien jaar geleden in duigen viel toen zijn jonge dochter Maggie spoorloos verdween. Hij werkt nu als een politie coördinator en het enige wat hem op de been houdt is zijn onverbiddelijke weigering om te accepteren dat ze misschien voor altijd verdwenen is. Wanneer hij een noodoproep ontvangt van een jong meisje waarvan hij zeker weet dat het Maggie is, deinst hij nergens voor terug om haar te vinden en zijn gebroken gezin te herenigen, koste wat het kost.

De serie wordt geproduceerd door Jamie Laurenson en Hakan Kousetta bij 60Forty Films, met uitvoerende producenten Kris Mrksa en Joanna Werner bij Werner Film Productions.

Het boek, dat in 2011 werd gepubliceerd, speelt zich af in Oost-Texas en bevat een met kogels doorzeefde achtervolging van Texas naar Californië langs de Interstate 10- een wilde rit in een Mustang uit 1965 die door het bandietengebied van No Country for Old Men gaat.

Naast Colin from Accounts, dat in de VS wordt uitgezonden op Paramount+ en is vernieuwd met een derde seizoen, speelt Brammall in Evil van Paramount+. Hij speelde ook in de Australische serie No Activity, die later werd aangepast voor CBS en hij speelde in Glitch van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten