Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

House of the Dragon-actrice onder nieuw gecaste acteurs voor Netflix-serie Sirens

Drie acteurs zijn gecast voor de nieuwe gelimiteerde Netflix-serie Sirens, gemaakt door Maid-schrijfster Molly Smith Metzler.
Julianne Moore, Meghann Fahy en Milly Alcock (van links naar rechts onder op de foto) maken deel uit van de vrouw-gedreven, donkere comedyserie geproduceerd door LuckyChap.

15634 Julianne Moore, Meghann Fahy en Milly Alcock

De serie is een bewerking van Metzler's toneelstuk Elemeno Pea, dat ze schreef aan The Juilliard School. De serie draait om Devon, die denkt dat haar zus Simone een heel griezelige relatie heeft met haar nieuwe baas, de enigmatische socialite Michaela Kell. Michaela's cult-achtige leven van luxe is als een drug voor Simone en Devon heeft besloten dat het tijd is voor een interventie.

Als Devon haar zus opspoort om haar haar ongezouten mening te kunnen delen, heeft ze geen idee wat een geduchte tegenstander Michaela zal zijn. De serie wordt verteld in de loop van een explosief weekend op het weelderige strandlandgoed van The Kells en wordt aangekondigd als een scherpzinnig, sexy en donker grappig onderzoek naar vrouwen, macht en klasse.

Fahy speelt Devon DeWitt, die zich in een neerwaartse spiraal bevindt in haar geboortestad. Ze is grappig, veerkrachtig en fel beschermend - vooral voor haar jongere zus Simone, gespeeld door Alcock. Simone is scherpzinnig en charmant en heeft de jackpot gewonnen met haar baan als persoonlijk assistente van een miljardair.

Moore speelt Michaela Kell, een filantroop en dierenactivist die de high society van het eiland runt en de vrouw is van miljardair Peter Kell. Haar relatie met haar assistente Simone lijkt te hecht.

Naast het leiden en schrijven van de serie, zal Metzler de productie op zich nemen voor Quiet Coyote, samen met Dani Gorin, Tom Ackerley en Margot Robbie voor LuckyChap. Emmy-genomineerde Nicole Kassell zal de eerste twee afleveringen regisseren en zal ook dienen als uitvoerend producent.

Sirens is de eerste serie uit Metzlers creatieve samenwerking met Netflix, die in 2022 werd aangekondigd, en komt na de door Margaret Qualley geleide gelimiteerde serie Maid, haar eerste, zeer geprezen project met de streamer, die haar Emmy, Humanitas Prize en USC Scripter Award-nominaties opleverde.

Moore, een Oscarwinnares die onlangs te zien was in Mary & George van Starz, is binnenkort te zien in Pedro Almodóvar's eerste Engelstalige film, The Room Next Door. Moore speelde ook in de gelimiteerde psychologische thrillerserie Lisey's Story van Apple TV+

Fahy is bekend van haar Emmy-genomineerde rol als Daphne in The White Lotus seizoen twee en van haar hoofdrol als Sutton Brady in The Bold Type van Freeform. Ze maakt deel uit van de cast van Vertical's aankomende romantische comedy-horrorfilm Your Monster, die dit jaar in première ging op het Sundance Film Festival. Een aankomende project is de gelimiteerde serie The Perfect Couple van Netflix

Alcock is een Australische actrice die doorbrak met haar rol als een jonge Rhaenyra Targaryen in het eerste seizoen van HBO's House of the Dragon. Ze is onlangs klaargestoomd voor een nog meer begeerde rol, aangezien ze door DC is uitgekozen om een nieuwe Supergirl-film te leiden: Supergirl: Woman of Tomorrow. Dáárvoor zal ze de rol spelen in de nieuwe Superman-film van James Gunn.

Metzler was eerder ook al schrijver en co-uitvoerend producent van Showtime's Shameless (US). Andere schrijfcredits zijn Casual van Hulu en Orange Is the New Black van Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten