Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Televisieserie in ontwikkeling gebaseerd op stripboek Mindset

Televisieserie in ontwikkeling gebaseerd op stripboek Mindset

Sciencefiction-mysterie stripboek Mindset zou op weg kunnen zijn naar het kleine scherm.
Het Vault Comics-boek, dat is gemaakt door schrijver Zack Kaplan en tekenaar John J. Pearson, wordt momenteel opgezet als een televisieserie van Don Cheadle's productiemaatschappij This Radicle Act en Orphan Black: Echoes-producent Boat Rocker.

15641 Mindset

Mindset is een sciencefictionverhaal over een startup in Silicon Valley die per ongeluk een app uitvindt waarmee je iemands gedachten kunt beheersen en daardoor ongewild een doos van Pandora opent met hersenspelletjes en moord die hen - en het publiek - dwingt om zich af te vragen of ze de controle hebben over hun eigen daden.

David Fortier, Ivan Schneeberg en Nick Nantell zullen de productie voor Boat Rocker op zich nemen. This Radicle Act-voorzitter Karyn Smith-Forge zal toezicht houden op het project voor Cheadle's bedrijf en zal de productie samen met de acteur op zich nemen. Damian Wassel en F.J. DeSanto van Vault en Kaplan zullen ook de productie uitvoeren. Anna Register houdt toezicht op het project voor Boat Rocker.

Naast Orphan Black: Echoes, dat eerder deze week in première ging op AMC, zit Boat Rocker achter series als Invasion voor Apple TV+. Beacon 23 voor MGM+ en American Rust: Broken Justice voor Prime Video.

"Vanaf het moment dat we Mindset voor het eerst tegenkwamen, waren we enthousiast om ons te verdiepen in de rijke wereld en de complexe en gecompliceerde personages die Zack en John hebben gecreëerd," aldus Cheadle en Smith-Forge. "Door de unieke aanpak en subversieve toon zijn we meteen benieuwd naar de mogelijkheden. We kijken ernaar uit om samen te werken met Vault en Boat Rocker om dit levendige, spannende en meeslepende verhaal verder tot leven te brengen."

"We kijken ernaar uit om samen te werken met de geweldige teams van This Radicle Act en Vault Comics om deze unieke breinbrekende thriller te bewerken voor televisie", voegt Nick Nantell, EVP, Head of Scripted Creative, Boat Rocker Studios toe. "Mindset zit vol mysterie, intrige en gelaagde personages en zal kijkers zeker boeien."

"Gezien de staat van dienst van onze partners in het tot leven brengen van uitzonderlijke karakter gedreven verhalen, zijn Boat Rocker, This Radicle Act en Vault een perfecte match om de creatie van John en Zack de wereld in te brengen," zegt DeSanto van Vault. "We kunnen niet wachten om samen met hen in de unieke, kleurrijke en onvoorspelbare wereld van Mindset te duiken."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten