Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC pikt Suits: L.A. en Grosse Pointe Garden Society op als serie en deelt eerste foto's

NBC pikt Suits: L.A. en Grosse Pointe Garden Society op als serie en deelt eerste foto's

NBC heeft twee uitstekende pilots van de series opgenomen: Suits: L.A., met Stephen Amell in de hoofdrol, en Grosse Pointe Garden Society.
Het is echter nog niet bekend of beide series in het seizoen 2024-25 in première zullen gaan. NBC heeft al vier nieuwe series gepland voor volgend seizoen: de drama's Brilliant Minds en The Hunting Party - die net als Grosse Pointe Garden Society in februari 2023 zijn ontstaan als schrijverscommissie - en de comedyseries St. Denis Medical en het door Reba McEntire geleide Happy's Place.

15716 Suits LA.

Samen met de series die opgepikt zijn heeft NBC eerste beelden vrijgegeven voor Suits: L.A. (foto) en Grosse Pointe Garden Society vrijgegeven. Je kunt ze hieronder bekijken.

Zoals vorige maand werd bericht, waren beide pilots goed binnengekomen en zagen ze er goed uit voor een order.

Met een wereldwijd herkenbare titel dankzij het recente Netflix-succes van Suits werd spin-off Suits: L.A. al een sterke propositie vanaf het moment dat het werd aangekondigd. Het is afkomstig van Suits-bedenker Aaron Korsh, heeft een bewezen televisiester in Stephen Amell en er wordt gezegd dat het de kenmerkende humor van de originele serie met zich meedraagt.

Grosse Pointe Garden Society komt ook van gevestigde makers - Jenna Bans en Bill Krebs, bekend van Good Girls. Als teken van vertrouwen heeft de producent van het project, NBC zusterbedrijf Universal Television, onlangs nieuwe meerjarige deals met beiden getekend.

Suits: L.A. is geen reboot of heropleving van de originele USA Network-serie, maar meer een nieuw hoofdstuk in de trant van de CSI: Crime Scene Investigation- en NCIS-franchises met nieuwe personages op een nieuwe locatie.

De serie draait om Ted Black (Amell), een voormalige federale aanklager uit New York die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden door de machtigste cliënten in Los Angeles te vertegenwoordigen. Zijn bedrijf bevindt zich op een crisispunt en om te overleven moet hij een rol omarmen die hij zijn hele carrière heeft veracht.

Ted wordt omringd door een geweldige groep personages die hun loyaliteit ten opzichte van hem en elkaar op de proef stellen, terwijl ze er niets aan kunnen doen dat hun persoonlijke en professionele leven door elkaar lopen. Dit gebeurt allemaal terwijl gebeurtenissen van jaren geleden zich langzaam ontrafelen, waardoor Ted alles en iedereen waar hij van hield achter zich moet laten.

Naast Amell bestaat de cast van de pilot ook uit Bryan Greenberg, Josh McDermitt, Lex Scott Davis en Troy Winbush. John Amos, Victoria Justice en Kevin Weisman spelen een gastrol.

Korsh produceert samen met David Bartis en Doug Liman onder hun Hypnotic productiemaatschappij en Gene Klein, die samen met hem uitvoerend producenten waren van de originele serie. Victoria Mahoney regisseerde en produceerde de pilot. UCP, een divisie van Universal Studio Group, is de studio.

15716 Grosse Pointe Garden Society

Grosse Pointe Garden Society volgt vier leden van een tuinclub in een buitenwijk - Birdie (Melissa Fumero), Alice (AnnaSophia Robb), Brett (Ben Rappaport) en Catherine (Aja Naomi King) - allemaal van verschillende pluimage, die verstrikt raken in moord en ondeugden terwijl ze worstelen om hun conventionele levens tot bloei te brengen.

De pilot van het NBC-drama is afkomstig van Jenna Bans, Bill Krebs en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group. Maggie Kiley regisseert en produceert samen met Bans via haar Minnesota Logging Co, Krebs en Casey Kyber. In de pilot van Grosse Pointe Garden Society spelen ook Matthew Davis, Alexander Hodge, Nancy Travis en Felix Avitia de hoofdrollen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten