Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Noah Hawley onthult officiële titel van Alien-serie voor FX

Noah Hawley onthult officiële titel van Alien-serie voor FX

De Alien prequelserie heeft een nieuwe titel gekregen.
Noah Hawley gaf een update over de aankomende prequelserie toen hij met Variety sprak over Fargo. Hij is net klaar met het filmen van Alien: Earth, de nieuwe titel voor de FX-serie, die op Hulu wordt uitgezonden.

15724 Alien: Earth

Sydney Chandler, Timothy Olyphant, Alex Lawther, Essie Davis, David Rysdahl, Samuel Blenkin, Adarsh Gourav, Babou Ceesay, Jonathan Ajayi, Erana James, Lily Newmark, Diêm Camille en Adrian Edmondson spelen de hoofdrollen in Alien: Earth, een prequel op de film Alien van Ridley Scott uit 1979.

Hawley zei het volgende over de sciencefictionserie:

"We hebben net de productie afgerond, dus nu zit ik in de lange tijd die naar de visuele effecten gaat. Het is een erg grote serie. Het is fijn om er wat tijd mee te hebben.

Het eerste jaar wil je het gevoel hebben dat je niet tegen een muur oploopt qua tijd. Ik heb vier van de acht uur aan regisseursversies gezien en ben bezig om uit te zoeken wat het filmisch wil worden. Het is een van mijn favoriete onderdelen van het maken van een serie."

FX-baas John Langraf sprak ook over de aankomende serie. Hij zei: "We zijn erg enthousiast over Alien: Earth en we hebben hem verteld dat als Alien: Earth, zoals we hopen, een terugkerende televisieserie wordt, we willen dat hij zich concentreert op het schrijven van ten minste twee seizoenen voordat hij terugkeert naar een mogelijk zesde seizoen van Fargo."

De premièredatum voor Alien: Earth wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten