Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Peacock onthult premièredatum, foto's en teaser trailer voor horrorserie Teacup

Peacock onthult premièredatum, foto's en teaser trailer voor horrorserie Teacup

Peacock heeft de premièredatum voor Teacup omthuld, de horrorserie geïnspireerd op het boek Stinger van Robert McCammon.
Teacup, met Scott Speedman en Yvonne Strahovski in de hoofdrollen, volgt een groep mensen op een ranch die samen moeten komen in het aangezicht van een mysterieuze dreiging. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van 30 minuten.

15747 Teacup foto 1

"Toen ik deze scripts las, wist ik dat het een heel langzaam opbouwende, personage-gebaseerde serie zou zijn," vertelde Speedman aan verslaggevers voor het Comic-Con-panel. "Het duurt even voordat het op gang komt, maar als het dan zover is, wordt het steeds betekenisvoller en komen de horrorelementen om de hoek kijken."

"Toen Atomic Monster me voor het eerst benaderde om een seriebewerking te maken van Robert McCammon's Stinger - een gigantisch spektakel van een roman in de trant van The Stand, Independence Day en Mars Attacks! - wilde ik om eerlijk te zijn mijn hoed niet in de ring gooien. Ik ben geen spektakelschrijver. Ik ben een 'minder is meer' schrijver," zegt showrunner/uitvoerend producent Ian McCulloch in een verklaring.

"Ik neig meer naar grote verhalen verteld door kleine lenzen. Denk aan Signs, The Thing, A Quiet Place. Maar het zit zo: ik las Stinger en het bleef me bij. Het liet me niet met rust. Ik kon maar niet stoppen met nadenken over de vlijmscherpe premisse, over hoe het zich ontvouwt in de loop van één schrijnende dag en over de sympathieke en echte familie die McCammon centraal stelt. Toen kwam het idee in me op."

De cast bestaat verder uit Chaske Spencer, Kathy Baker, Boris McGiver, Caleb Dolden, Emilie Bierre en Luciano Leroux.

Er is ook een nieuwe teaser trailer vrijgegeven voor de serie die op donderdag 10 oktober op de streamer verschijnt. De teaser trailer kun je onderaan dit nieuwsbericht bekijken.

James Wan, Michael Clear en Rob Hackett produceren samen met McCulloch, regisseur/uitvoerend producent E.L. Katz, uitvoerend producent/auteur Robert McCammon, Francisca X. Hu en Kevin Tancharoen. Danielle Bozzone houdt toezicht voor Atomic Monster.

De studio is UCP, een divisie van Universal Studio Group.

Hieronder nog een eerste foto van Teacup.

15747 Teacup foto 2
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten