Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tim Allen-comedyserie Shifting Gears opgepikt als serie door ABC

Tim Allen-comedyserie Shifting Gears opgepikt als serie door ABC

ABC heeft de Tim Allen-serie Shifting Gears in serie opgenomen, maar gaat verder zonder de schrijvers die de serie bedacht hebben.
Mike Scully en Julie Thacker Scully verlaten de comedyserie over Matt (Allen), de koppige, weduwe-eigenaar van een klassieke auto-restauratiewinkel. Wanneer Matt's vervreemde dochter Riley (Kat Dennings) en haar kinderen in zijn huis komen wonen, begint de echte restauratie.

15823 Tim Allen

Er is nog niets bekend over wie de Scully's zal vervangen, maar bronnen hebben begrepen dat Allen (foto) al weken op zoek is naar een vervanger voor de showrunners.

In Shifting Gears spelen ook Daryl 'Chill' Mitchell als Stitch, Maxwell Simkins als Carter en Barrett Margolis als Georgia. De eerder aangekondigde rol van het personage Nick wordt opnieuw gecast en zal op een later tijdstip worden aangekondigd.

In maart werd bericht dat Allen, hoofdrolspeler van Last Man Standing en Home Improvement, terugkeerde naar ABC met de nieuwe sitcom. Allen produceert samen met Marty Adelstein, Becky Clements, Richard Baker, Rick Messina en John Pasquin, die ook de eerste aflevering regisseerde. De serie komt van 20th Television.

De Scully's zijn uitvoerend producent voor de pilotaflevering. Dennings is producent.

Shifting Gears is de eerste pilotorder voor ABC dit seizoen. Allen's meest recente netwerk-comedyserie, Last Man Standing, begon op ABC, waar het zes seizoenen werd uitgezonden voordat het werd gecanceld. Het werd vervolgens opgepikt door Fox (toen een zusternetwerk van 20th Television voordat de studio werd overgenomen door ABC-moeder Disney) en liep nog drie seizoenen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten