Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Pilot van comedyserie Snowflakes opgepikt als serie door FX

Pilot van comedyserie Snowflakes opgepikt als serie door FX

FX heeft de comedy-pilot Snowflakes in serie opgenomen voor een première in 2025.
Het project is gemaakt door The Tonight Show with Jimmy Fallon-schrijvers Ben Kronengold & Rebecca Shaw, en met de bestelling behoren de twintigers tot de jongste seriemakers, omdat ze allebei in 2018 zijn afgestudeerd.

15826 Snowflakes

Snowflakes is een comedyserie voor twintigers met een groot ensemble die een groep van codeafhankelijke huisgenoten volgt - Billie (Lucy Freyer), Anton (Owen Thiele), Samir (Malik Elassal), Paul Baker (Jack Innanen) en Issa (Amita Rao) - die proberen goede mensen te zijn, ondanks dat ze noch 'goed' noch 'mensen' zijn.

Voor de serie werken Kronengold en Shaw, die de pilot schreven en uitvoerend producent zijn, samen met comedyveteranen Nick Kroll, Jonathan Krisel, die de pilot regisseerde, en Stefani Robinson.

"We zijn enthousiast over de uitzonderlijke cast en het geweldige comedyteam dat we hebben samengesteld voor Snowflakes", zegt Nick Grad, President van FX Entertainment. "Het geeft ons niet alleen de kans om ons publiek kennis te laten maken met de briljante komische stem van Ben Kronengold en Rebecca Shaw, maar we krijgen ook de kans om opnieuw te werken met Nick, Jonathan en Stefani, allemaal ongelooflijk getalenteerde veteranen van kenmerkende FX-comedyseries."

Kronengold en Shaw, die al sinds hun studie schrijfpartners zijn, werken sinds 2019 als schrijvers bij NBC's The Tonight Show with Jimmy Fallon. Hun afstudeerspeech op Yale voor Hillary Clinton is viraal gegaan en 7,6 miljoen keer bekeken op YouTube.

"We zijn zo dankbaar om dit verhaal te vertellen over een groep vrienden die samen de moeilijkste, geilste tijd van het leven doorkruisen," zeiden ze. "FX-comedyseries hebben onze generatie gedefinieerd en we kunnen niet wachten om ze de gevolgen te laten zien."

Snowflakes is gecreëerd door Kronengold & Shaw en wordt geproduceerd door Kronengold, Shaw, Kroll en Alicia Van Couvering van Good at Business, Krisel en Robinson. De serie wordt geproduceerd door FX Productions.

Snowflakes is een van de twee nieuwe comedyseries van FX, naast English Teacher, omdat het merk, dat hard loopt op het succes van The Bear (FX op Hulu) en de aanhoudende kracht van veteraan It's Always Sunny in Philadelphia (FXX), versterkingen binnenhaalt na het einde van Reservation Dogs en het aanstaande vertrek van What We Do in the Shadows.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten