Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Live-action televisieserie van Bat Boy in ontwikkeling bij Netflix

Live-action televisieserie van Bat Boy in ontwikkeling bij Netflix

De favoriete anomalie uit de roddelpers, Bat Boy, is klaar om de ster te worden van zijn eigen live-action televisieserie.
Netflix is bezig met de ontwikkeling van Bat Boy, een horror-comedyserie voor jongvolwassenen van Roberto Aguirre-Sacasa (foto onder, links) en Joe Tracz (foto onder, rechts).

15833 Roberto Aguirre-Sacasa en Joe Tracz

Het personage van Bat Boy - de half vleermuis, half jongen die berucht werd door zijn covers in het supermarktblad Weekly World News in de jaren '90 - werd eerder tot leven gebracht in de Off-Broadway show Bat Boy: The Musical die in première ging in Los Angeles in 1997. Bronnen vertellen dat er geen verband is tussen die toneelproductie en de hedendaagse televisie-reproductie.

Vertegenwoordigers van Netflix en Warner Bros.Television weigerden commentaar.

In de coming-of-age serie is het hoofdpersonage een tiener genaamd Bobby Bates. Met de hulp van mede-tieners Charisma en haar vreemde zus Olive, komt Bobby weer in de normale maatschappij terecht nadat hij in afzondering heeft geleefd in de buitenwijken van de overblijfselen van een lang verdwenen kermis.

Wanneer Bobby zich inschrijft op Cypressville High, begint hij aan een reis vol zelfontdekking terwijl hij zijn plaats probeert te vinden tussen zijn nieuwe leeftijdsgenoten en de maatschappij en een mysterie probeert op te lossen dat opborrelt uit de moerassen van Florida. En dat alles terwijl hij zijn gedeeltelijke vleermuisachtige kenmerken, zoals scherpe tanden en puntige oren, draagt - oh, en dan is er nog de kleine kwestie van zijn behoefte aan mensenbloed.

Aguirre-Sacasa kan bogen op krediet in de televisieseriehoek voor jongvolwassenen als bedenker, uitvoerend producent en showrunner van series als Riverdale van The CW, Chilling Adventures of Sabrina van Netflix en Pretty Little Liars: Summer School (voorheen Pretty Little Liars: Original Sin) van HBO Max.

Tracz brengt ook zijn ervaring mee in het leiden van sterke series voor het jongvolwassenen publiek en daarbuiten als mede-bedenker en uitvoerend producent van Dash & Lily van Netflix, co-uitvoerend producent en schrijver van Percy Jackson and the Olympians voor Disney+ en uitvoerend producent/co-showrunner voor het aankomende tweede seizoen van de streamers hit One Piece (2023), gebaseerd op de populaire manga.

Aguirre-Sacasa (via Muckle Man Productions en diens algemene deal met WBTV) en Tracz zullen samen met Jimmy Gibbons Bat Boy produceren voor Muckle Man Productions en Weekly World News CEO/Editor-in-Chief Greg D'Alessandro.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten